Ostalo

Nicki Minaj potvrdila da je trudna? Priznala da ima jutarnje mučnine, ali da će trudnički trbuščić tek...

Reperica trudnoću nagovještava već neko vrijeme pa više nitko nije siguran vuče li fanove za nos

Tabloid.hr
08.05.2020 12:09

Najpopularnija reperica Nicki Minaj već neko vrijeme svojim fanovima nagovještava trudnoću, no nikako da službeno izjavi da je trudna.

Krajem veljače objavila je video na Instagramu kojem je dala naslutiti da je trudna sa suprugom Kennethom Pettyjem .Naime, u videu joj je onmilovao trbuh, a ona je usmjerila kameru upravo prema tome.Video je snimila dok su se vozili privatnim avionom, a reperica je na sebi imala uski šareni kombinezon.

Nije trebalo proći mnogo vremena prije nego što su fanovi krenuli nagađati u komentarima. "Ženo, jesi li trudna ili nisi?", "Zašto on neprestano dira tvoj trbuh?", "Sve što on radi je trlja tvoj prazan trbuh", pisali su fanovi ljuti jer im reperica ništa nije pisala o trudnoći iako su svi već tada sumnjali.

Sada je na Twitteru dobila poruku fana koji ju je upitao ima li jutarnje mučnine te mora li često na wc. "Ne povraćam, ali imam mučnine i moram stalno na WC. OMG što mislite da ovo znači? LMAO", napisala je reperica.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Zatim ju je drugi fan upitao hoće li objaviti fotku trudničkog trbuščića . "Za nekoliko mjeseci. Svijet još uvijek nije spreman za to", odgovorila je.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Dakle, možemo zaključiti da je reperica zaista trudna ili nas jednostavno pokuašava povlačiti za nos.