Play ponuda
Play ponuda
Ništa od reperske ljubavi

Nicki Minaj zbunjuje nas sve: malo je s Eminemom, malo nije

Reperica je digla prašinu nakon što je u komentaru na Instagramu potvrdila da 'hoda' s Eminemom, a sada je promijenila priču

Image
Foto: ©Splash/Guliver images
Tabloid.hr/ 26.5.2018. u 12:21
Play ponuda

Nicki Minaj bila je u vezi s mnogim glazbenicima, a povezivalo ju se s Drakeom, Meek Millom i Nasom. Tako se nitko nije pretjerano začudio kada je reperica, u komentaru na Instagramu, potvrdila da je u vezi s Eminemom. 

Prvo su se glasine rasplamsale zbog Nickine pjesme Barbie Tingz i stihova: "Told them I met Slim Shady, bag the Em/ Once he go black, he'll be back again". Stihovima Nicki aludira na to da se nešto, očito, dogodiklo između nje i Eminema. 

Međutim, prava se prašina dignula kada ju je obožavatelj na Instagramu upitao hoda li s reperom, a ona je, kratko i jasno, odgovorila: " Da."

Međutim, izvor blizak TMZ-u potvrdio je da nema nikakve romantike između umjetnika. Nicki je hodala od 2000. do 2014. s hip hop glazbenikom Safaree Samuelsom, a u siječnju je objavila prekid veze s reperom Nasom. 

Radi li ovo Nicki samo da bi dobila publicitet ili će se glasine ipak pokazati istinitima? 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Divan muž samo na papiru

Clint Eastwood ima osmero djece od kojih je petero dobio s ljubavnicama, a druga supruga pala je u depresiju zbog njegovih preljuba

Play ponuda

Više s weba