Play ponuda
Play ponuda
poliamorna veza

Nico Tortorella otkrio kako se sa suprugom seksa samo zbog trudnoće: 'Nisam spavao s muškarcem dvije godine'

"Nisam imao spolni odnos ni s kim osim s partnerom od veljače 2020. godine što je čudno", dodao je

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 21.9.2021. u 21:00
Play ponuda

Glumac Nico Tortorella otkrio je kako je u poliamornom braku s Bethany Meyers i zašto su "pauzirali" sa seksom s drugim partnerima dok pokušavaju dobiti dijete.

33-godišnji glumac je otvorio dušu i progovorio o pokušajima začeća pa je otkrio kako je taj proces utjecao na njihov seksualni život.

Glumac se pojavio u posljednjoj epizodi podcasta "Spotify's Call Her Daddy" s voditeljem Alexom Cooperom gdje je podijelio novosti o pokušaju začeća sa suprugom Bethany. Par se vjenčao 2018. godine i od tada su poliamronoj bračnoj zajednici.

"U posljednje vrijeme seks mi je postao j****o glup", rekao je kroz smijeh. "Volim seks, nemojte me krivo shvatiti. To je tako lijepa stvar, to je produžetak ljubavi. No, s fizičkog stajališta, ova ideja se čini kao brzo rješenje... Upravo sada živim u drugoj, višoj čakri, da tako kažem", pojasnio je Tortorella.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

(FOTO: Instagram)

"Trenutno se seksamo samo kako bi Bethany zatrudnjela. A nisam imao spolni odnos s muškarcem dvije godine. Nisam imao spolni odnos ni s kim osim s partnerom od veljače 2020. godine što je čudno. Nikada nismo bili ovako monogamni i direktni u 15 godina koliko se poznajemo. Bio je to j***n proces", dodao je.

Tortorella je objasnio kako se njihovi trenutni pogledi na seks poprilično razlikuju kada je riječ o pokušaju zasnivanja obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Napomenuo je kako mu nedostaju drugi partneri.

"Samo sam prisiljen sagledati vlastitu biologiju na drugačiji način (u ovom trenutku). Razgovarali smo o spolovima, poput penisa i vagine. Ovisan sam i zaljubljen u samu pomisao da ću uskoro dobiti dijete. Sva moja energija bit će usmjerena na tu osobu", poručio je glumac Tortorella.

"U redu je staviti moj, znate, 'alternativni' spolni život na čekanje. Ne nestaje u potpunosti... Savija se i pomiče", tvrdi Tortorella koji ističe kako se zbližio sa suprugom dok su bili zajedno u izolaciji tijekom duljeg dijela pandemije.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

(FOTO: Instagram)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ISCRPLJENI OD VIROZE

Martina i Ismael opet bolesni pa on donio važnu odluku: 'Ne možemo tako dalje'

Još u travnju, Tortorella je rekao kako su ga uloga u seriji 'Mlađa' i Hilary Duff djelomično inspirirali zbog čega je poželio da porod bude u njihovoj kući kada za to dođe vrijeme.

"Hilary je tako nevjerojatna žena i načini na koje je dovela ovu djecu na ovaj svijet su nevjerojatni. Nadahnuli su nas i želimo rođenje u svojoj kući u maloj kadi u glavnoj spavaćoj sobi s bližnjima" rekli su tada. "Postoji nešto toliko posebno u tome kako ona živi svoj život i kako se odnosi s ljudima".

Nicu možete gledati u seriji 'Mlađa' na platformi PLAY Premium.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

(FOTO: Instagram)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pukla ljubav

Razvodi se legendarni bosanski nogometaš nakon 28 godina ljubavi

Play ponuda

Više s weba