Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Zategnuti odnosi

Nicola Peltz oglasila se o svađi s Victorijom Beckham? ‘Svi imamo dane kad nas netko povrijedi...’

Supruga Brooklyna Beckhama objavila je emotivan tekst koji su mnogi protumačili kao odgovor na šuškanja o njenoj svađi s Victorijom Beckham

Image
Foto: Instagram
Ana Samardžić/ 7.8.2022. u 16:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nicola Peltz, supruga Brooklyna Beckhama, objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj suznih očiju leži u krevetu i gleda u daljinu. Uz fotografiju je objavila i emotivan tekst koji su strani mediji protumačili kao odgovor na šuškanja o njenoj svađi s Victorijom Beckham, Brooklynovom majkom. 

"Ponekad mi je teško pokazati tužni dio sebe. Odrasla sam sa sedmero braće i sestara i s dvoje vrlo snažnih roditelja i to me osnažilo. Zbog toga ne dopuštam da mi ljudi pokvare raspoloženje ili da me povrijede. Oko sebe sam izgradila zid kako bih se zaštitila, što je posebno važno u ovoj industriji", započela je manekenka. 

"Svi imamo dane kad nas netko povrijedi i u redu je da se osjećamo loše. Samo sam htjela nešto o tome napisati jer ovdje nikad nisam pokazala tu svoju stranu. Htjela sam to pokazati. Sve vas jako volim i cijenim vašu podršku", dodala je Peltz. 

Podsjetimo, proteklih su nekoliko dana strani mediji pisali da su Nicola Peltz i Victoria Beckham na ratnoj nozi. Page Six je naveo da je mogući razlog njihove svađe to što je Nicola ljubomorna na pažnju koju Victoria uvijek dobiva, zbog čega ju je isključila iz priprema za vjenčanje koje se održalo u travnju ove godine u Palm Beachu na Floridi. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
IZNENAĐENJE ZA OBOŽAVATELJE

Nataša se pred Splićanima razmahala grudima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba