Play ponuda
Play ponuda
četvrti propali brak

Nicolas Cage o razvodu nakon samo četiri dana braka: 'Bio sam prepijan i reagirao sam impulzivno'

Nicolas Cage i Erika Koike vjenčali su se krajem ožujka u Las Vegasu, da bi se razveli samo četiri dana kasnije

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 23.4.2019. u 14:08
Play ponuda

Nicolas Cage u svome zahtjevu za poništenje četverodnevnog braka tvrdi da je bio prepijan kada je pristao na ženidbu s Erikom Koike.

>> Nicolas Cage tražio poništenje braka samo četiri dana nakon vjenčanja s četvrtom suprugom

Naime, prema sudskim dokumentima glumac nije imao mogućnost razumijevanja svojih postupaka tijekom vjenčanja s vizažisticom, i to toliko da nije bio u stanju pristati na brak.

"Prije dobivanja vjenčane dozvole i sudjelovanja u ceremoniji vjenčanja, pili su do točke gubitka svijesti", stoji u sudskim spisima. Navodi se i kako je Cage, "zbog intoksikacije, kad je Erika sugerirala da se vjenčaju, impulzivno reagirao bez sposobnosti prepoznavanja ili razumijevanja punog učinka svojih postupaka".

Koike navodno nije "otkrila punu prirodu i opseg svoga odnosa s drugom osobom" te "punu prirodu i opseg svoje kriminalne povijesti" koja navodno uključuje "dodatni aktivni kazneni postupak".

Ekscentrični je glumac na sudu napravio scenu, optuživši Koike da je u vezi s dilerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Unatoč tome što je brak trajao samo četiri dana, vizažistica od glumca traži novčanu potporu i podmirenje sudskih troškova.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ULOŽIO U GLAZBU I IMIDŽ

Sjećate se njega? DJ Krmak o kolegama turbofolkerima: 'Kad vide crveno dugme na kameri, razbježe se da ih kamera ne bi uhvatila kraj mene'

Play ponuda

Više s weba