Ostalo

Nicolas Cage peti put pred oltarom s 30 godina mlađom: Zadnji, pijani brak trajao je samo četiri dana

Nicolas Cage i 26-godišnja Riko Shibata vjenčali su se u veljači u Las Vegasu.

Tabloid.hr
06.03.2021 08:15

56-godišnji glumac Nicolas Cage vjenčao se peti put s 26-godišnjom Rikom Shibatom u Las Vegasu.

Kako prenose strani mediji, bila je to vrlo mala i intimna ceremonija u jednom casinu održana 16. veljače u čast mladenkinom preminulom ocu. Cage je potvrdio sretne vijesti te kratko naglasio kako su jako sretni.

Par se upoznao u Japanu prije nešto više od godinu dana, a na vjenčanju je bila i Cageova treća supruga Alice Kim i njihov sin, a duo je nakon razvoda ostao u vrlo prijateljskim odnosima.

Ipak, zadnji put kada je posjetio Grad grijeha Cage se vidno alkoholiziran vjenčao stilisticom Erikom Koike , a razvod je zatražio samo četiri dana kasnije. Par se vjenčao nakon burne noći u Vegasu, a svjedoci tvrdi kako uopće nije bio svjestan što radi koliko je bio pijan i nadrogiran. Erika je od glumca kasnije tražila novčanu potporu i podmirenje sudskih troškova što je navodno i dobila.

Nicolas Cage i Riko Shibata

(FOTO: www.profimedia.hr)

Prva supruga bila mu je glumica Patricia Arquette koju je zaprosio kada je ona imala svega 19 godina, no tada ga je odbila, ali ne zbog godina, nego zato što su zajedno bili nešto manje od mjesec dana. Kada je napunila 27 godina, ona je zaprosila njega, a u braku su bili od 1995. do 2001. godine.

Druga supruga bila mu je kći Elvisa Presleyja, Lisa Marie , s kojom se vjenčao 2002. godine, no brak je potrajao svega 107 dana. Dugo se pričalo kako je Cage pao na nju samo zato što je bio veliki Elvisov obožavatelj.

Cageova treća supruga bila je konobarica Alice Kim s kojom se vjenčao 2004. godine, a godinu dana kasnije dobio sina Kal-Ela . Ipak, krah braka dogodio se u siječnju 2016. godine.