Ostalo

Nije došao ni njihov otac: Zayn Malik propustio sestrino vjenčanje jer se udala za bivšeg osuđenika

Proveo je pet godina u zatvoru zbog krađe automobila, a to je bio dovoljan razlog da njezina obitelj odluči ne podržati njihovu vezu pa potom i brak.

Tabloid.hr
14.12.2020 15:00

Bivši član One Directiona Zayn Malik nedavno je postao otac djevojčices manekenkom Gigi Hadid .Iako je njihov odnos bio veoma turbulentanjer su nekoliko puta prekidali od 2015., izgleda da su ipak na posljetku uspjeli riješiti svoje nesuglasice.

A turbulentan odnos Zayn ima, izgleda, i sa svojom mlađom sestrom. Naime, 22-godišnja Waliyha se udala za bivšeg osuđenika Junaida Khana kojeg cijela njezina obitelj ne prihvaća.

Proveo je pet godina u zatvoru zbog krađe automobila, a to je bio dovoljan razlog da njezina obitelj odluči ne podržati njihovu vezu pa potom i brak. " Nitko nije sretan što se udala za njega nakon onoga što je učinio. On je lopov, to nije u njegovoj prošlosti. Samo je tek izašao iz zatvora", rekao je jedan izvor za portal The Sun.

waliyha azad

(FOTO: Instagram)

Waliyha je nosila raskošnu vjenčanicu koju smo mogli vidjeti na njezinomInstagramu, ali zato na niti jednoj fotografiji nismo vidjeli Zayna, kao ni njihovog tatu.

waliyha azad

(FOTO: Instagram)

Izgleda da su njihovo protivljenje braku bilo toliko jako da su odlučili da neće uopće otići.