Play ponuda
Play ponuda
Zabrinuta Kim Kardashian

'Nije mi svejedno što mi kći odrasta u svijetu gdje je rasizam još živ!'

Kim je priznala kako je zabrinuta zbog svijeta u kojem odgaja svoju kćerkicu jer je shvatila koliko posvuda još uvijek vlada diskriminacija i rasizam.

Image
Foto: Instagram
I.H./ 8.5.2014. u 15:08
Play ponuda

Kim Kardashian pobila je glasine da se u tajnosti udala uza Kanyea Westa, a na svom blogu je otkrila svoje strahove o odgoju kćerkice miješane rase naglasivši da osjeća kako su "rasizam i diskriminacija još uvijek živi".

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

Starleta je priznala da joj je rođenje malene North West potpuno izmijenilo svjetonazor.

"Nisam ni zamišljala da će mi majčinstvo u ovoj mjeri promijeniti život", priznala je Kim dodavši kako joj je stvaranje novog ljudskog života pružilo priliku da svijet po prvi puta vidi drugim očima.

Priznala je da sada više nego prije vidi svijet prepun rasizma i diskriminacije.

"Da budem potpuno iskrena, prije nego sam rodila North, nikada nisam previše razmišljala o rasizmu niti diskriminaciji. Svima je jasno da je Kanye bio puno više involviran u tu temu nego ja. Valjda je meni bilo lakše vjerovati da je to nečija tuđa bitka. No, nedavno sam čitala i osobno doživjela incidente koji su me zgrozili i sada to primjećujem i sada obraćam pažnju na sve što se događa oko mene. Shvaćam da su rasizam i diskriminacija još uvijek živi i jednako su puni mržnje i smrtonosni kao što su oduvijek i bili", priznala je zabrinuta televizijska zvijezda.

Image
Foto:
Image

Za Kanyea će se udati 24. svibnja u Parizu, a shvatila je da kao javna osoba ima društvenu odgovornost.

"Osjećam odgovornost kao majka, javna osoba i ljudsko biće napravim sve što je u mojoj moći da djeca diljem svijeta ne odrastaju u svijetu u kojem im se sudi po boji njihove kože, spola ili seksualne orijentacije. Stoga je moj prvi korak držati oči širom otvorenima jer je odgovornost svakog ljudskog bića – dati glas onima koji ga nemaju i nadati se da će to napraviti razliku", rekla je Kim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kakav otac, takva kći

Što će tata reći? Kći Zdravka Čolića pozirala u nikada oskudnijem izdanju

Play ponuda

Više s weba