Ostalo

Nije njihova: Ovo je vila u kojoj se trenutno skriva novi, popularni par

Olivia Wilde i Harry Styles žive u vili njegovog menadžera Jeffa Azoffa.

Tabloid.hr
22.02.2021 16:00

Glumicu i redateljicu Oliviju Wilde i njezinog deset godina mlađeg dečka, glazbenika Harryja Stylesa , mnogi nazivaju najčudnijim parom kojeg je iznjedrila 2020. godina.

Ubrzo nakon prekida zaruka s kolegom Jasonom Sudeikisom s kojim ima dvoje djece, Olivia je skočila u zagrljaj bivšeg člana benda One Direction na iznenađenje mnogih. Ipak, Harryjev izbor nije iznenadio njegove prijatelje. "Njemu se fućka za razliku u godinama i nimalo ne mari za komentare okoline, jer je uvijek volio starije žene", otkrio je još ranije izvor blizak glazbeniku.

Olivia Wilde i Harry Styles vila

(FOTO: www.profimedia.hr)

Par se neko vrijeme tajno viđao u kući televizijskog voditelja Jamesa Cordena u blizini Palm Springsa, gdje je bio set Olivijinog filma "Don't Worry Darling" u kojem Harry ima ulogu, a navodno je među njima odmah zaiskrilo, jer duo ima brojne zajedničke interese.

Harry Styles i Olivia Wilde vila

(FOTO: www.profimedia.hr)

Da je ova veza ozbiljna, dokazuje i činjenica kako je Olivia prošlog tjedna viđena kako seli stvari iz vile bivšeg zaručnika u novu vilu u kojoj odsjeda Harry, a riječ je zapravo o vili njegovog menadžera Jeffa Azoffa na Hollywood hillsu u Los Angelesu.

Harry Styles i Olivia Wilde vila

(FOTO: www.profimedia.hr)

Inače, prvo zajedničko pojavljivanje par je imao upravo na Jeffovom vjenčanju, a menadžer je vilu kupio još 2014. godine za 1,4 milijuna dolara. Ona ima tri spavaće sobe i dvije kupaonice.

Bacite pogled na njezinu unutrašnjost, a kako će završiti ova ljubavna priča u koju malo tko vjeruje, to nam tek ostaje vidjeti!