Ostalo

Nije princ Harry jedini, ima još slobodnih prinčeva

I dok žene diljem svijeta tuguju što zgodni princ Harry više nije 'na tržištu', djevojke ne brinite ima još nade da nađete svog princa

Tabloid.hr
01.12.2017 08:35

Iako je Harry našao svoju princezu, to ne znači da nema još prinčeva diljem svijeta. Evo našli smo barem tri princa-koji su mladi, zgodni i što je najvažnije slobodni. I dok ćete zbog nekih morati potegnuti do Jordana, ima i onih koji su ipak bliže...


Princ Hussein bin Abdullah od Jordana

Sin jordanskog kralja Abdullaha i prelijepe kraljice Ranije ima 23 godine, a jednog dana preuzet će tron. Hussein obožava nogomet, druži se s 'političkim facama' poputAngeleMerkel. Uz to je prava Instagram zvijezda sa više od milijun followera.

Princ Hussein bin Abdullah od Jordana


Šeik Hamdan bin Muhamed bin Rašid Al Maktoum od Dubaija

On ima 35 godina, mlad je, zgodan i bogat, a a od milja ga zovuFazz. Osim što će jednog dana upravljati Dubaijem, Fazza obožavaronjenje,bicikliranjei piše poeziju. Na Instagramu ga prati 6 milijuna ljudi, a on je zasad slobodan. Nismo sigurni da će dugo tako ostati.

Hamdan bin Muhamed bin Rašid Al Maktoum


Princ Sébastien od Luksemburga

On ima 25 godina, najmlađi je od petero djece ivojni časnik je u luksemburškoj vojsci. S obzirom da je najmlađe dijete u obiteljivjerojatno neće nikada biti kralj, no samim time imat će dovoljno vremena za obitelj, ali i svoje gušte poput- skijanja, plivanja, ragbija i planinarenja.

Princ Sebastien od Luksemburga

Ima još momaka na tržištu, no u svakom slučaju, ova tri su nam se učinila 'najboljom prilikom'.