Ostalo

Nije stigla posušit? Slavna glumica izašla iz frizerskog u čudnom izdanju pa bježala od kamera

Cameron Diaz bila je jedna od najblistavijih holivudskih zvijezdi, a onda se naglo povukla iz svijeta glume. Tek godinama kasnije, otkrila je razlog takvog poteza.

Tabloid.hr
03.11.2020 17:45

Cameron Diaz danas je supruga, majka i poduzetnica.

Cameron Diaz bila je jedna od najblistavijih holivudskih zvijezdi, a onda se naglo povukla iz svijeta glume. Tek godinama kasnije, otkrila je razlog takvog poteza koji je sasvim logičan.

"Karijera mi je počela stvarati probleme u privatnom životu i na zdravlju. Samo sam odlučila da želim drugačije stvari u svom životu. Dugo godina sam naporno radila i snimala filmove. Nisam imala vremena za svoj osobni život", otkrila je Diaz gostujući u podcastu jednako slavne kolegice Gwyneth Paltrow. Priznala je kako je radila po 12 sati dnevno te nije imala vremena za drage ljude. Takav joj život nikada nije odgovarao, no morala je raditi. Ipak, s vremenom joj je to postao preveliki teret.

cameron diaz i benji madden

(FOTO: www.profimedia.hr)

Cameron se nakon niza propalih veza smirila uz rokera Benjija Maddena s kojim se vjenčala u siječnju 2015. godine u njihovom domu u Beverly Hillsu. Par se poznavao svega deset mjeseci prije vjenčanja, a upoznala ih je Nicole Richie , supruga Benjijevog brata blizanca. U siječnju 2020. godine Cameron je postala i majka djevojčice koja je sretnom paru stigla u potpunoj tajnosti, što je ona potvrdila priopćenjem na Instagramu.

48-godišnja glumica danas se bavi vinima i piše knjige, a fotografi je tek tu i tamo ulove negdje.

Cameron Diaz

(FOTO: www.profimedia.hr)

Cameron Diaz

(FOTO: www.profimedia.hr)

Ovoga puta, snimili su ju kako napušta jedan frizerski salon u LosAngelesu, a zanimljivo, glumica je iz njega otišla s mokrom kosom, što baš i nije uobičajeno. U "mom" jeansu i običnoj majici dugih rukava, glumica je požurila prema automobilu kada je vidjela paparazze te je čitavo vrijeme skrivala lice od kamera.