Play ponuda
Play ponuda
drama, drama

Nije sve med i mlijeko: Kardashianke pokupile multimilijunsku tužbu zbog kozmetičke linije

Drama je počela još 2012. kad su reality zvijezde u partnerstvu s Boldfaceom pokrenule liniju 'Khroma Beauty'

Image

Obitelj Kardashian

Foto: Youtube
Vijesti.hr/ 23.3.2016. u 9:04
Play ponuda

Kim, Kourtney i Khloe Kardashian pokupile su multimilijunsku tužbu jer nisu uspjele promovirati vlastitu kozmetičku liniju na društvenim mrežama.

Hillair Capital Management tvrdi da su sestre uložile 10 milijuna dolara u projekt 'Kardashian Beauty' nakon prethodnog biznisa u partnertstvu s 'Boldfaceom' koji je također propao.

Kompanija sada traži 180 milijuna dolara (njihov gubitak profita) od Kardashianki, što uključuje i 10 milijuna dolara koje su uložile.

Huffington Post dobio je izjavu od Michaela Kumpa, predstavnika sestara u ovom slučaju.

"Ova tužba je očito pokušaj da se stvori poluga u stvaranju fondova operatora koji su preuzeli njihov kozmetički brend. Kardashianke su pretrpjele ogromne štete kao rezultat brojnih propusta i kršenja koje su stvorili loši operatori tvrtke. Tužba je sramotna. To je mješavina lažnih optužbi koje će biti izložene kao laži", rekao je Kump.

Drama je počela još 2012. kad su reality zvijezde u partnerstvu s Boldfaceom pokrenule liniju 'Khroma Beauty'. Nakon trademarka oko riječi 'Khroma', brend je bio prisiljen promijeniti ime u 'Kardashian Beauty'. Usred cijelog nereda, Boldface se očito i dalje bori.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
strast je neutaživa

Vruće igrice ispod plahte: je li ovo prvi sex u Big Brother kući?

Play ponuda

Više s weba