Ostalo

Nije teško pogoditi koga kolege sa seta 'Prijatelja' najmanje vole, a izgleda da ni susjedima nije drag

Upravo je Schwimmer nekoliko puta odbio svaku mogućnost ponovnog snimanja 'Prijatelja', dok su drugi glumci jako zagrijani za tu ideju

Tabloid.hr
10.09.2019 14:41

Jennifer Aniston, Courteney Cox i Lisa Kudrow često se druže i na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije, a Matthew Perry i Matt LeBlanc u intervjuima često ističu koliko se vole.

Ipak, teško je ne primijetiti da je iz svega izostavljen David Schwimmer koji je u 'Prijateljima' glumio Rossa.

Upravo je on više puta odbacio svaku mogućnost ponovnog okupljanja 'Prijatelja', dok je ostalih pet glavnih glumaca poprilično zagrijano za tu ideju.

"Ne, ne. Mislim da smo je savršeno završili", rekao je Schwimmer i srušio snove fanova legendarnog sitcoma.

Courteney Cox je jednom direktno optužila Schwimmera da blokira reunion."Nismo imali reunion 'Prijatelja' od 2004. godine. Oko 80 posto nas se skupi, ali uvijek jedna osoba odustane na kraju. Ne želim imenovati, ali možda bi to mogao biti Schwimmer", rekla je glumica koja je utjelovila Rossovu sestru Monicu.

Unatoč svemu, glumci iz 'Prijatelja' još uvijek ističu svoju bliskost i da jedni na druge gledaju kao na obitelj.

No, sigurno je da Schwimmera ne podnose njegovi susjedi, a to su mu dali do znanja natpisom 'Ross nije cool' na pročelju zgrade u Manhattanu.

Naime, glumac je srušio kuću iz 19. stoljeća, a radovi na novoj kući su trajali godinama, zbog čega su susjedi izgubili živce.