Ostalo

Nije trebala dirati plave uvojke? Lijepa glumica postala brineta, nitko nije previše impresioniran

Supruga Chrisa Hemswortha odlučila se za veliku beauty promjenu.

Tabloid.hr
18.02.2021 18:00

44-godišnja španjolska glumica Elsa Pataky iznenadila je promjenom imidža.

Bivšeg modela i suprugu slavnog Thora, australskog glumca Chrisa Hemswortha , znamo kao plavušu. I ako ovo nije prvi put da je brineta, jer je takva bila i na početku karijere, Elsa je poprilično iznenadila obožavatelje kada su je paparazzi ponovno uhvatila s tamnijom kosom.

Glumica je viđena u australskom Byron Bayu s jednim od blizanaca, a kao uvijek, njegovala je svoj jednostavni, boho stil. Slavni par inače ima troje djece, a Elsa je rodnu Europu zamijenila Australijom zbog ljubavi. S Chrisom ju je 2010. godine upoznao zajednički agent, a već krajem iste godine par je bio u braku te se čini kako se samo sve više vole.

Elsa Pataky

(FOTO: www.profimedia.hr)

Prethodno, ljepotica je pala na još jednog glumca, no njemu je slomila srce na tisuću komadića. Riječ je o oskarovcu Adrienu Brodyju za kojeg se često pričalo kako je u potpunosti bio opsjednut njome. Njihova ljubavna priča počela je 2006. godine te se par često pojavljivao na raznim holivudskim eventima, no s vremenom je glumac htio korak više. Ipak, ona nije bila spremna.

Elsa tada nije htjela brak niti djecu, jer je bila fokusirana na karijeru, a ne zna se kad je točno par prekinuo. Samo se zna kako su se zajedno prestali pojavljivati u javnosti negdje u 2009. godini. Nekoliko mjeseci kasnije u njezin je život ušao Chris.

Također, partnera prije Adriena prevarila je tijekom snimanja filma na drugom kontinentu, a on sam ju je uhvatio na djelu kada ju je došao iznenaditi u hotel te je vidio kako se ljubi s kolegom.

Ipak, Chris je sve promijenio, a što se u glumici promijenilo da oboji kosu, posao ili nešto privatno, to ćemo tek saznati.