Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ODSAD TRI ODVOJENE PRIČE

Nika je kriva za raspad Feminnemki?

2012. godina prijelomna je i za grupu Feminnem, koja se nakon osam godina - raspala! Odmah nakon informacije o konačnom kraju, pojavile su se optužbe na račun Nike Antolos, koja je privremenim preseljenjem u Rusiju grupi pomrsila račune.

RTL/ 26.2.2012. u 17:22
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Samo dan nakon što je objavljeno da grupa Feminnem prestaje s radom, neki su krivnju svalili na Niku Antolos, lijepu Riječanku koja je u grupu došla prije tri godine. Ona, pak, oštro demantira takve priče, a zlonamjernicima koji je spominju kao kamen spoticanja želi samo najbolje.

"Ne zamjeram, samo zamjeram onima koji su cijelu priču postavili meni na leđa. Znam da je najlakše na jednoga, ne znam kako je to ispalo, moralo je, pa nek bude na meni, baš me briga", poručila je Nika.

Sve je bilo idilično dok nisu počeli kružiti tračevi, primjerice, onaj da je Nika zbog Pamele i Nede morala mijenjati boju kose i pristajati na njihove uvjete.

"Ja ne mogu reći kako je to izgledalo vani, ali Pamela i ja smo se trudile da se Nika osjeća kao jedna od nas, kao punopravan član, izjasnila se NedaParmać.

I tako se jedan projekt pretvorio u tri odvojene priče. Prije tri godine, kad smo je upoznali, Nika je ušla u prvu sezonu showa “Hrvatska traži zvijezdu” i sanjala o solo karijeri. Snovi žive i danas, pa će ih, nakon epizode u Feminnemu, napokon pretvoriti u stvarnost.

Osim zasad misteriozne žene koja joj mijenja život, veliki utjecaj na Nikinu svakodnevicu ima i dečko Aleksej. Zbog njega odnedavno živi na dvije adrese - u rodnoj Rijeci te u dalekoj Moskvi.

Nika se ne seli u Rusiju, a ovdje, na rodnoj grudi nastavlja s pjevanjem. S obzirom da je svojedobno proglašena jednom od najseksi Hrvatica, njezin solo početak sigurno će biti vruć i upečatljiv, a prvom pjesmom nas namjerava iznenaditi do ljeta - baš kao i njezine dojučerašnje kolegice!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
OVISNA O UDAJI?

Zadnji brak trajao joj je 12 dana, a novi suprug će vas iznenaditi: Pamela Anderson udala se po šesti put

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba