Ostalo

Nikad nije imala sreće u ljubavi, posebno ne s prvim suprugom koji ju je nemilosrdno varao, no i njihova...

Britanska pjevačica Cheryl Cole iza sebe ima dva propala braka i sina s 10 godina mlađim bivšim dečkom.

Tabloid.hr
16.03.2020 09:15

Britanska pjevačica Cheryl Cole dosad nije imala previše sreće u ljubavi.

Radi se o 36-godišnjoj ljepotici koja iza sebe ima dva propala braka, dok iz veze s 10 godina mlađim pjevačem Liamom Payneom, ima sinčića Beara . S njim je bila od 2016.do 2018. godine, a tijekom zajedničkih godina javnost je često zbijala šale na račun razlike u godinama.

Cheryl Cole i Liam Payne

(FOTO: www.profimedia.hr)

Također, malo tko je vjerovao u uspjeh te veze, no par je u ožujku 2017. godine dobio sina, a Cheryl nije krila kako joj se ostvarila životna želja.

Ipak, obiteljski život nije bio ono što je Liam imao u planu koji je tada počeo graditi uspješnu karijeru van boy benda One Direction koji ga je proslavio.

Ubrzo je par prekinuo, a on pronašao utjehu u mlađahnoj milijarderki i modelu Mayi Henry , iako se prije nje viđao s još nekoliko ljepotica, no sve su to bile kratke avanture.

Cheryl Cole i Jean-Bernard Versini

(FOTO: www.profimedia.hr)

Cheryl je bila udana i za francuskog biznismena Jeana-Bernarda Fernandez-Versinija od 2014. do 2016. godine, no šuškalo se kako ju je dotični samo iskoristio zbog novca i slave.

Ipak prvi brak s nogometašem Ashleyjem Coleom bio je turbulentniji od svih njezinih kasnijih veza. Podsjetimo, par se počeo viđati u rujnu 2004. godine, a u ljeto sljedeće godine tijekom romantičnog putovanja u Dubai Ashley je kleknuo.

Cheryl Cole i Ashley Cole

(FOTO: www.profimedia.hr)

Vjenčanje je održano godinu dana kasnije u Londonu, a par je prodao fotografije s istog za milijun funti časopisu OK! . U veljači 2010. godine pjevačica je predala papire za razvod u kojima je jasnoistaknula kako je razlog njegovo nedolično ponašanje, odnosno prevare s brojnim ženama.

Zanimljivo, postoje i glasine kako je nogometaševa veza s pjevačicom započela dok je on imao djevojku, kao i priča kako je jednom prilikom bilo vrlo burno pred njegovim stanom. Navodno se njegova tadašnja djevojka jednom prilikom vratila ranije nego što je trebala, no njezin je partner tada bio u stanu sa Cheryl.

Cheryl Cole i Ashley Cole

(FOTO: www.profimedia.hr)

"Ona je imala ključ, no Ashley je zaključao stan s unutarnje strane. Zvala ga je na mobitel, dozivala, a na kraju je totalno poludjela, jer je znala da je netko unutra. Zvala je i nas, no nitko se nije javljao, jer smo svi znali što se događa", otkrio je u svojoj knjizi bivši Ashleyjev suigrač Jermaine Pennant .

Cheryl Cole i Ashley Cole

(FOTO: www.profimedia.hr)

Cheryl je oprostila prvom suprugu nekoliko vanbračnih izleta, no kako više nije htjela, razvod je bio jedino rješenje. Danas je Ashley obitečjski čovjek, a s talijanskim modelom Sharon Canu ima sina rođenog 2016. godine i kćer koja je rođena 2018. godine.

Za Cheryl se trenutno ne zna da li koga ljubi, no u posljednje vrijeme sve je češće u javnosti i na raznim eventima, čime nas je i podsjetila na svoje bivše veze.

Osim na privatnom, posljednjih godina loše joj ide i na poslovnom planu, a svaki njezin pokušaj povratka na vrh glazbenih ljestvica završi kao teški promašaj.