Ostalo

Nikad popularniji i nikad zaljubljeniji!

New York, Berlin, Sarajevo, uvijek nerazdvojni, no na zagrebačku je premijeru Angelina stigla sama. Vodeću ulogu na crvenim tepisima širom svijeta u posljednje vrijeme preuzela je upravo ona, ali i pokazala da je njihova ljubav na samom vrhuncu.

RTL
17.02.2012 19:10

Redateljski prvijenac Angeline Jolie "U zemlji krvi i meda" se osim profesionalnog uzleta za Angelinu pokazao i kao pravi afrodizijak za njihovu ljubavnu bajku.

New York, Berlin, Sarajevo i Pariz gradovi su u kojima je ovaj par doslovno zablistao. Uz Bradovu bezuvjetnu podršku Angelina je postala broj jedan u njihovoj vezi od kada je krenula u redateljske vode.

Bradu nimalo ne smeta što su svjetla reflektora najviše okrenuta prema njoj iako njegova glumačka karijera doživljava najbolje dane. Pred njim je utrka za Oscara za kojeg ima velike šanse, ali prve je redove potpuno prepustio njoj i više govori o njezinom filmu nego o svom.

"On se bavi fotografijom i radio je na fotografiji i na ovom filmu. To su na neki način dva odvojena umjetnička projekta, ali on je proveo vrijeme sa mnom u regiji. Jako se zbližio s glumcima i zajedno smo se zaljubili u to područje", rekla je Angelina.

Svaki crveni tepih u posljednje vrijeme obilježili su nježni pogledi Brada i Angeline, a njihova zaljubljenost izgleda poput prve tinejdžerske ljubavi. Ne treba uopće nagađati tko je zaljubljeniji, jer oboje kao da se natječu tko će koga voljeti više.

A sve se zavrtilo jer je Angelina još kao tinejdžerica željela saznati što se dogodilo u Bosni i Hercegovini.

"Za vrijeme rata u Bosni putovala sam sa svojom majkom po Engleskoj, išle smo po kazalištima i bila sam tako blizu Bosne. Trebala sam biti svjesna, također i moja generacija. To je bio sukob o kojem nisam puno znala i osjetila sam odgovornost kao ljudsko biće i odrasla osoba da moram shvatiti što se tamo dogodilo", izjavila je Angie.

Za njih dvoje se dogodilo puno toga za vrijeme snimanja filma, ali i na turneji za njegovu premijeru. Brad i Angelina jednim su udarcem do vrhunca doveli dvije stvari - karijere i ljubav.