Ostalo

Nikada od nje nismo dobili toliko golotinje. Objavljuje li provokativne fotke zbog sadašnjeg/bivšeg dečka...

U posljednje vrijeme često objavljuje polugole fotke, a je li riječ o karanteni, ili bivšem/sadašnjem dečku, tko će znati

Tabloid.hr
12.05.2020 11:42

Što se to u posljednje vrijeme događa pjevačici Jessie J ? Iako već jako dobro znamo da je riječ o prezgodnoj pjevačici top tijela, sada je počela sve češće objavljivati polugole fotke.

Naime, prije nekoliko je dana objavila nekoliko fotki u crveno-narančastom badiću koji je savršeno istaknuo njezinu figuru, a sada je to ponovno učinila u bijelom. Iz minijaturnog topa su joj skoro pa ispale grudi, a fotkala se u ogledalu u kupaonici.

Objavljuje li te fotke zbog bivšeg/sadašnjeg dečka Channinga Tatuma ili je i ona krenula vježbati u karanteni pa se željela pohvaliti novim trbušnjacima? Ili joj je jednostavno dosadno... Sve su mogućnosti veoma izgledne.

Osim top figure, moramo spomenuti i njezinu "vezu" s popularnim glumcem zato što nitko više nije siguran jesu li zajedno ili nisu .Počeli su se viđati u listopadu 2018., a prvi su put prekinuli nakon godinu dana veze. Ubrzo su sidalijoš jednu priliku, no ponovno nisu izdržali jer se početkom travnja saznalo da susporazumno prekinulipo drugi put.

Channing Tatum i Jessie J

(FOTO: Instagram)

No, ili je taj prekid bio lažna vijest ili su se ponovno pomirili jer je Jessie nedavno Channingu javno čestitala rođendan emotivnom porukom."Sretan 40. rođendan ovomposebnom muškarcu, ti si doista jedinstven. Jako sam zahvalna na tvom rođenju i još više zahvalnija što smo se sreli. Nastavi živjeti svoj najbolji život", napisala je Jessie.

E sad, jesu li zajedno ili nisu, nitko više ne zna.