Ostalo

Nikkie Tutorials objavila šokantni video i priznala: 'Rođena sam u krivom tijelu. Transseksualka sam'

Priznala je kako je dobivala ucjene da će njezina priča procuriti u medije pa je odlučila uzeti stvar u svoje ruke

Tabloid.hr
14.01.2020 09:55

Youtube zvijezda Nikkie de Jager , poznatija kao Nikkie Tutorials , jučer je podijelila video koji je šokirao fanove diljem svijeta.

Naime, popularna make-up artistica na svom je kanalu objavila " I'm coming out "video u trajanju od 17 minuta koji je u manje od 24 sata skupio skoro 14 milijuna pregleda. Otkrilaje kako je u djetinjstvu shvatila kako

"Danas ću s vama podijeliti nešto što sam oduvijek htjela, ali pod mojim okolnostima. Čini se da mi je ta prilika bila oduzeta, zato danas vraćam svoju moć", krenula je Nikkie.

"Nova je 2020. i želim započeti ovu godinu s istinom . Ne mogu vjerovati da govorim ovo... Rodila sam se u krivom tijelu, što znači da sam transseksualka ", rekla je.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Otkrila je i zašto je baš danas otkrila odlučila svoju najveću tajnu podijeliti s fanovima. Navodno je dobivala ucjene kako će njezina priča procuriti u medije, ali je ona odlučila to uraditi preko svog kanala.

Fanovi su joj ostavljali kometare podrške , ali su priznali kako je ovojedini video ovakvog tipa "izlaska iz ormara" koji ih je zapravošokirao.