Play ponuda
Play ponuda
Dali zajedničku izjavu

Slavni vaterpolist nakon navodnog premlaćivanja partnerice: ‘Mi nastavljamo naš zajednički život, a o ovom događaju više nećemo govoriti...’

Par je odlučio otkriti pravu istinu o njihovom sukobu, a to su učinili zajedničkom izjavom.

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 3.4.2022. u 15:00
Play ponuda

Nakon što je Milica Ristić u noći s četvrtka na petak optužila svog partnera, umirovljenog srpskog vaterpolista Nikolu Rađena, za nasilje, par je sada odlučio dati zajedničku izjavu.  

Podsjetimo, srpski Kurir prenio je kako se incident dogodio na jednoj benzinskoj postaji u općini Stari grad u Srbiji, a radnica je u sitnim noćnim satima prijavila slučaj policiji s obzirom na to da joj se djevojka požalila kako ju je sportaš ozlijedio.  

https://www.rtl.hr

Policija je odmah došla na benzinsku postaju, a Milica im je ispričala kako joj je nakon kraće rasprave njezin emotivni partner, bivši vaterpolist zadao nekoliko udaraca u predjelu glave i tijela. Nakon okršaja Milica je završila u bolnici, ali njezine ozlijede nisu bile opasne po život. 

Par je sada odlučio otkriti pravu istinu o njihovom sukobu, a to su učinili zajedničkom izjavom.  

“Željeli bismo se, povodom događaja koji se odvio dana 1.4. 2022. godine, obratiti predstavnicima svih medija sljedećom zajedničkom izjavom. Prije svega, žao nam je što je u javnosti taj događaj opisan kao sukob, što se dalje negativno odrazilo na naše, ali i živote naših obitelji, a posebice moje dvije kćeri.”, naveli su.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

“Ovime nam je nanesena nemjerljiva i nenadoknadljiva šteta. Razmirica je bilo, ali do sukoba nije došlo, i to ovim putem želimo naglasiti. Mi nastavljamo naš zajednički život, kao i sve zajedničke planove, koje ćemo u budućnosti ostvariti. O ovom događaju više se nećemo oglašavati i molimo predstavnike svih vrsta medija da poštuju našu, i privatnost naših obitelji”, poručili su Nikola Rađen i Milica Ristić. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Bila je blizu

Bivša najbolja tenisačica svijeta nije tako dobra s vitaminima: Fotku utegnutog tijela zasjenila glupost koju je napisala uz nju

Play ponuda

Više s weba