Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
trenutačno ima sve

Nina Badrić nam je ekskluzivno priznala da ponovno ljubi!

Nakon što se razvela od Bernarda Krasnića, Ninu Badrić povezuju s raznim frajerima. No vezu s niti jednim od njih, pjevačica nikada nije javno priznala. Ipak, sudeći prema zadovoljnom smješku i sjaju u očima, Nina sigurno ljubi

Ružica Đukić/ 3.7.2015. u 18:12
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nova-stara Nina! Tako bi se u kratkim crtama mogla opisati najnovija pjesma Nine Badrić 'Više smo od prijatelja'. Oni koji dugo prate njezin rad sjetit će se da je karijeru i počela s bržom klupskom glazbom. Pjesmu je napisao Dino Šaran iz grupe Letu štuke.

Ninina karijera traje već 20 godina. Možda zato što na kompromise u glazbi nikad nije pristajala.  U polovična rješenja ne vjeruje ni kada je ljubav u pitanju.

"Krpati sebe negdje s nečim što je, ajmo tako reći, ok - ja bih radije izabrala biti sama", kaže Nina.

Dobro, i da ste u vezi teško da bi nam priznali to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Upravo tako. Ja sam tu dosta oprezna zato što koliko god da se zaljubim i koliko god da mi  se netko jako svidi, pokušavam dati vremenu da jednostavno pokaže ide li to prema nekoj pravoj priči. Da li je to nešto što bi moglo trajati", rekla nam je Nina.

No prema sjaju u Nininim očima, nama se čini da se u njezinom ljubavnom životu ipak nešto kuha.

Upravo se čita

Image
Brak na prvu

Saša Đorić iskreno progovorila o bivšem suprugu: 'Kada si s nekim dugi niz godina...'

"Paaa. Ima tih susreta. Ima da, da. Ima lijepih večera, ima lijepih ručkova, ima lijepih putovanja. Lijep period", tajanstvena je pjevačica.

Biti u vezi s poznatom damom zasigurno nije lako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ja evo mogu reći u svom slučaju da je u ovom poslu prekrasno imati nekoga tko je ostvaren, tko nije iskompleksiran, tko shvaća da ti si, zapravo, na početku i na kraju dana jedna obična žena", otkriva.

Čini se da Nina trenutačno ima sve - uspješnu karijeru, novi hit i muškarca koji je voli. S njim će, otkrila nam je i to, ovog ljeta otputovati izvan granica Lijepe naše.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
posljednji boem

Žene kojima je pjevao Toma! Njegova prva ljubav preminula je sa svega 20 - i Zdravković joj je posvetio potresne stihove

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba