Play ponuda
Play ponuda
'svi love samo slavu'

Nina Badrić o glazbenoj sceni: 'Ako je žena lijepa, ne znači da mora cickama osvajati mase'

"Nisam zadovoljna domaćom scenom, ali tko sam ja da sudim. Mislim da se glazbenici, i to oni koji su etablirani, premalo trude za glazbu, a previše za slavu", smatra Nina Badrić

Image

Nina Badrić

Foto: Instagram
Vijesti.hr/ 27.5.2016. u 13:39
Play ponuda

Nina Badrić gostovala je u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju gdje je promovirala svoj novi singl 'Dani i godine'. 

"S ovom pjesmom imam onaj osjećaj koji sam imala i kad je nastalo Čarobno jutro. Svaka pjesma koju sam napisala nosi u sebi dio mene. Najljepši kompliment dao mi je jedan moj obožavatelj koji mi je rekao da sam ja gospodarica emocija, i da se sa mnom smije i plače", rekla je Nina.

Pjevačica je jednoj slušateljici odgovorila na pitanje o tome kako je zadovoljna trenutačnim stanjem na domaćoj glazbenoj sceni. 

"Nisam zadovoljna, ali tko sam ja da sudim. Mislim da se glazbenici, i to oni koji su etablirani, premalo trude za glazbu, a previše za slavu. Lijepo je kad je žena lijepa, ali mi nismo modeli i đirlo djevojke da plastikom, cickama i guzickama osvajamo mase. Odrasla sam slušajući Whitney Houston, Tinu Turner, Celine Dion i evo u zadnje vrijeme Adele. Ono što mogu reći je da je svaka ta pjevačica dostojanstvena", rekla je Nina. 

Nina je otkrila i kakav je muškarac potreban da bi je šarmirao. 

"Može me osvojiti duhovit muškarac. Netko tko je odan, tko je dobar prema meni, da nije muljator i da se manje šminka nego ja", rekla je, dodavši da je plava kosa nije promijenila i da se zabavlja jednako kao i prije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
poput bridget jones

Princ Harry razočarao obožavateljice: 'Ne tražim djevojku, sretan sam solo'

Play ponuda

Više s weba