Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
sretna i slobodna

Nina Badrić otkrila nam je čime je frajer može osvojiti!

Nina Badrić ne treba frajera da bi bila sretna. Ona naglašava kako je sretna i slobodna, nikakvu vezu ne forsira. Na prijašnjim je vezama puno toga naučila i danas točno zna što želi. Prazne je priče ne zanimaju, kod nje su na cijeni samo vrline

Željka Felbar/ 6.10.2015. u 17:57
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nina Badrić nam je priznala da je još uvijek sretno slobodna. Ne zamara se očekivanjima i vjeruje da su najljepše stvari tek pred njom.

"Zadovoljna sam. Od jedan do deset jedna lijepa sedmica. Kako bi se neke stvari još posložile, treba biti strpljiv", rekla je pjevačica.

Nina je strpljiva i onog pravog još čeka jer, kaže, nije baš zaljubljive prirode.

"Stvarno nisam. Bez obzira što mnogima djelujem vrlo romantično i emotivno zbog pjesama koje pjevam i pišem, ali teško me je, kako se to kaže, potčkaljiti", dodaje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Međutim, kada se zaljubi, priznaje nam kako to traje 'sto godina'. 

Upitana čime je muškarac može osvojiti, odgovara: "Odanost mi je najseksi i stvarno to mislim. Muškarac koji je pripadan, isto kao žena koja je pripadna jednom odnosu, koji je vjeran u svakom mogućem pogledu. Mislim da je to zaista izvedivo. Koliko god da mnogi tvrde suprotno". 

Upravo se čita

Image
BURNA CEREMONIJA

Saša i Dario pred ekspertima, Dario jedva dočekao: 'Spektakl kreće! Ispecite kokice!

Pritom joj izgled ne igra nikakvu ulogu. Iskustvo ju je naučilo da u partneru traži prijatelja i srodnu dušu.

"S nekim s kim ću se moći lijepo probuditi, s kim ću moći završiti dan. Gdje će postojati puno razgovora i komunikacije. To je meni danas jako bitno. I naravno da se privlačimo međusobno, da postoji ta iskra i kemija. Kada u životu upoznam takvog muškarca, pa onda ću se vjerojatno i zaljubiti i vezati. Bio on stariji ili mlađi? Svejedno mi je. Bio on stariji, mlađi, deblji, mršaviji, ćelav, ćosav, čupav", otkrila nam je Nina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jer ljubav u njezinu slučaju, kaže, ne poznaje fizičke granice.

"Uvijek bi se dogodilo da nekako završim s tim za koga sam rekla s njim nikada. Tako da od tada ne govorim nikada više tu rečenicu i mislim da me život može još tisuću puta iznenaditi", kazala je. 

Veliko iznenađenje priredila joj je i publika koja je u samo nekoliko dana nakon objave razgrabila karte za koncert u Lisinskom 25. studenog. Zato je Nina dodala još jedan koncert. U Lisinskom će nastupiti i 30. studenog. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIJE ZA MLAĐE OD 18 GODINA

Srpska glumica vrućim seksom osvojila Ameriku

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba