Ostalo

Nina Badrić predstavila pjesmu za Eurosong!

Svi koji su nagađali što ćemo to poslati na Eurosong, u subotu su ujutro dobili odgovor! Nina će nas u Azerbajdžanu predstavljati s vlastitom pjesmom "Nebo", koju je predstavila na neobičnom jubilarnom izdanju Dore.

RTL
19.02.2012 17:25

Jedni su Nini Badrić predlagali narodnjak, drugi bljutavu pjesmu s puno golotinje, a ona je, nakon silnih savjeta i vijeća mudraca, za Eurosong odabrala vlastitu pjesmu "Nebo".

Pjesma je za potrebe natjecanja u Azerbajdžanu doživjela sitne preinake. Nina je u svoje "Nebo" dodala prave eurovizijske sastojke.

Iako uglavnom besmislena, predviđanja estradnjaka uvijek su zabavna, pa i neizbježna. Za razliku od prošlogodišnjih pjevačkih buna, Ninu Badrić podržavaju gotovo svi.

Eurosong majstor Hari Varešanović ove se godine bavi nastupom bosanske predstavnice Maje Saar, Ninine velike prijateljice koja će joj u Azerbajdžanu u drugoj polufinalnoj večeri postati konkurentica.

Nakon kratkog odmora Nina se uskoro vraća u Eurosong buktinju, odnosno, bira haljinu i pronalazi suradnike koji će njezin scenski nastup učiniti nezaboravnim i, nadamo se, ovu padajuću krivulju Hrvatske na Eurosongu napokon okrenuti prema gore!