Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'NE BIH NIŠTA MIJENJALA'

Nina Badrić proslavila 20 godina karijere!

Umjesto velikim koncertom, Nina Badrić svoja je dva estradna desetljeća odlučila OBilježiti best of albumom. Predstavljajući ga u Šibeniku, za našu se emisiju prisjetila svojih početaka, uspona i padova, te zaključila da i danas ponosno potpisuje svaki svoj potez.

RTL/ 23.6.2013. u 16:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dvadeset godina brzo je proletjelo, a u njima ne žali ni za čim – rezime je to uspješne karijere Nine Badrić, koja se u Solarisu, na predstavljanju novog best of albuma, prisjetila svih svojih uspona i padova.

"Bilo je svega, bilo je početaka koji se pamte, koji su meni ostali najdraži, kad se boriš, kad stvaraš svoje ime, kad kreneš od ničega prema nečemu, a ne znaš gdje ćeš stići, to mi je najljepši period, taj početak karijere. U nekim trenucima koji jesu malo napetiji, onda sama sebi kažem, imala si petlje!", izjavila je Nina.

Danas sa smješkom gleda na svoje pionirske glazbene i modne pokušaje, a u njih svakako spada i dance hit 'Ja sam vlak'!

Ovaj hit devedesetih ostao je u Nininu repertoaru, za razliku od brojnih drugih koje je s godinama jednostavno prestala pjevati.

Sebi i publici za ljubav Nina će, kaže, i u godinama koje su pred njom biti hrabra i, što je najvažnije od svega, iskrena.

Sve to što se dogodilo odsad se nalazi na jednom CD-u, koji uz malo sreće može biti vaš. Troje najbržih koji nam pošalju mail s osobnim podacima osvajaju novi Ninin album, i to s posvetom. Budite brzi i sretno!

Više pogledajte u prilogu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ONA VOLI 80-GODIŠNJAKE

Al Pacino se ne odvaja od 54 godine mlađe djevojke! Šuška se da su u ljubavnoj vezi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba