Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
šokantna ispovijest

Nina Morić: 'Otac me fizički i seksualno zlostavljao'

Nina je odlučila napisati knjigu, kako bi svoja iskustva prenijela drugima i ohrabrila sve djevojčice koje su žrtve nasilja u obitelji.

Image

PXL nina morić cannes PXL nina morić cannes

Foto: PIXSELL
rtl.hr/ 27.10.2013. u 10:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U šokantnom intervjuu za talijansku TV postaju Canale 5,  Nina Morić otkrila je da ju je otac fizički i seksualno zlostavljao kada je bila djevojčica.

Hrvatska manekenka koja godinama živi u Italiji, rekla je voditeljici Silviji Toffani da je zbog očeva nasilja često  završavala u bolnici.

"S dvanaest godina imala sam problema sa samoozljeđivanjem jer sam za sve krivila sebe. Da bih pobjegla od nasilja, odlučila sam otići iz Hrvatske. To je ostavilo trag na meni. Cijeli sam život zbog toga imala probleme s muškarcima", rekla je Nina.

Bivša supruga fotografa Fabrizija Corone, koji služi zatvorsku kaznu zbog ucjena poznatih Talijana, otkrila je još neke zastrašujuće podatke iz djetinjstva.

“Kao dvogodišnja djevojčica bila sam oteta i zatočena u jednoj garaži", rekla je manekenka.

Nina je odlučila napisati knjigu, kako bi svoja iskustva prenijela drugima i ohrabrila sve djevojčice koje su žrtve nasilja u obitelji. Oca nije vidjela pet godina i kaže da sada napokon može o svemu otvoreno pričati jer je postala potpuno ravnodušna.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pogledajte galeriju

Ovako Brena izgleda bez šminke: Nekada je bila se*s simbol, a evo kako danas izgleda bez filtera

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba