Play ponuda
Play ponuda
profesionalna renesansa

Nina nam je otkrila sve u novom spotu, koncertima i putu u Ameriku

Nina Badrić proživljava profesionalnu renesansu. Odvela nas je u Sloveniju i ispričala nam sve o spektaklu kojeg priprema u Deželi, o američkom nastupu s Oliverom, a obrecnula se i na drage joj kolegice koje su se upustile u pjevušenje navijačko-brazilskih himni.

RTL/ 6.5.2014. u 18:27
Play ponuda

Ostalo je još samo 48 sati dok 'DAN D' Nine Badrić ne ugleda svjetlo dana! Najnoviji uradak iz kuhinje jedne od najuspješnijih pjevačica na hrvatskoj estradi dobio je i svoj videospot u kojem glavnu ulogu opet igra poznati hrvatski glumac!

"Goran Bogdan je fantastičan dečko i glumac prije svega, on je nekako od prve bio moj odabir", kaže Nina Badrić.

I sama se Nina čudi što je mediji još nisu spojili s Bogdanom, baš kao što su je do sad spajali s mnogima. Doduše, u tome ipak prednjače srpski kolege koji su nedavno objavili čak i priču da Nina usvaja dijete.

"Jel bi posvojila što, koga, gdje - mislim to su izjave koje nemaju veze sa zdravom pameću", kaže Nina.

Uz to što snima spotove - Nina hara i po susjedstvu! U malom slovenskom mjestašcu - Otočcu ob Krki - uz pratnju orkestra koji čine članovi Laibacha i Sidharte - u lipnju će pripremiti noć za pamćenje!

"Jako sam sretan da su se skupili baš takvi glazbenici - to su mi idealni uvjeti", kaže glazbeni aranžer Peter Urek.

"Ono što je najbolje od svega je to da dobivamo pozive iz Slovenije, tako da tko zna gdje će mene put s orkestrom odvesti", kaže Nina.

A kad smo već kod putovanja, Nina samo što nije prešla preko bare u društvu najpoznatijeg hrvatskog morskog vuka!

"Nema za mene veće sreće nego biti jedna od specijalnih gošća na turneji Olivera Dragojevića. Mislim da nema boljeg glazbenika za otići na put i nema te love koja može platiti to iskustvo i školu", kaže Nina o turneji s Oliverom.

Iako sutra kreće na put, Nina - baš poput svake pripadnice ljepšeg spola - još uvijek nije spakirala kovčege! A ondje će, čini se, biti posla preko glave!

"Gore ću vjerojatno snimiti i jedan album. Nešto za što je sada jedna priča koja još nije za neku hvalu. Vjerujem da će se dogoditi - i vjerojatno ću snimiti i spot za novi singl koji će se pojaviti na ljeto", kaže pjevačica.

Za razliku od svojih kolegica, Nina ne priprema ljetnu himnu za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu!

"Ne želim - ustvari želim, al sad je kasno. Nisam bila dovoljno agilna ni vrijedna - nisam stigla napisat pjesmu o koktelima i plaži", šali se Nina.

Što ne znači da neće u prvim redovima vatreno navijati za hrvatsku reprezentaciju!

Dok jedne pjevaju ode o Brazilu, druge se vraćaju u stare dane slave kada je dance palio i žario hrvatskim top listama! Nina ipak ne pati od retromanije!

"Nikako mi ne fali, svako vrijeme nosi svoje. I dan danas pjesma 'Ja sam vlak' funkcionira na koncertima jako dobro", kaže pjevačica.

Nina ipak jedva čeka neka nova vremena i nove pjesme. Hoće li se njezinoj publici one svidjeti više od starih, čut ćete čim sleti natrag u Hrvatsku.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Malala Yousafzai

Najmlađa nobelovka kojoj su talibani pucali u glavu zasjala na naslovnici britanskog Voguea

Play ponuda

Više s weba