Ostalo

Nitko nije znao da stiže druga beba: Holivudska glumica prošetala s obitelji te po prvi put pokazala prinovu

Jessica Chastain i suprug Gian Luca po drugi put su postali roditelji.

Tabloid.hr
29.03.2020 14:50

Holivudska glumica Jessica Chastain nedavno je viđena kako planinari sa suprugom aristokratom te kćerkicom.

Dva puta za Oscara nominirana glumica 6 godina mlađeg supruga, talijanskog grofa Gian Lucu Passija de Preposula upoznala je 2012. godine, a vjenčanje je održano u ljeto 2017. godine u talijanskom Trevisou na jednom luksuznom imanju koje je u posjedu njegove obitelji.

Jessica Chastain

(FOTO: www.profimedia.hr)

Iako u intervjuima rado priča o tome koliko je zaljubljena u supruga, glumica nije niti pisnula o tome kako će dobiti dijete putem surogat-majke .

To je otkriveno tek u studenom 2018. godine kada su ju paparazzi uhvatili prilikom dolaska na filmski set u Bostonu dok je u kolicima vozila kćerkicu Giuliettu koja je rođena u travnju.

Glumica je nedavno ponovno iznenadila obožavatelje na istin način kada je viđena u šetnji Santa Monicom s obitelji, no u rukama je nosila drugo dijete koje je u obitelj također stiglo u strogoj tajnosti.

Nekoliko dana ranije glumica je proslavila 43.rođendan, a tada je na Instagramu otvorila šampanjac kako bi ga proslavila. Tada još nije otkrila da ima dvostrukog razloga za slavlje, no u Hollywoodu ionako ništa ne može predugo ostati tajna.