Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
provjerite sami

Nives Celzijus 'zapalila' publiku na zatvaranju slovenskog fašnika

Da su Severina i Nives Celzijus među najzaposlenijim estradnim zvijezdama na Balkanu, ponovno su dokazale na slovenskom fašniku, velikom karnevalu koji je nastupom još prije deset dana otvorila Seve, a jučerašnjim vatrenim nastupom zatvorila Nives.

Image

Nives Celzijus

Foto: Youtube
RTL/ 18.2.2015. u 21:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Za zaposlene Nives Celzijus i Severinu uvijek ima bezbroj ponuda, a jedne od najvećih estradnih zvijezda na Balkanu to itekako znaju iskoristiti.

Na najvećem slovenskom karnevalu 'Kurentovanje' Severini je pripala čast prvog nastupa još prije deset dana, dok ga je u utorak navečer zatvorila Nives Celzijus.

"Slovenska publika i ja već nekoliko mjeseci osvajamo jedni druge. Na Kurentovanju tradicionalno već godinama nastupaju najveće zvijezde iz regije tako da moram priznati da me iznenadila količina pozitivne vibre koja me dočekala u šatoru. Publika me izvrsno prihvatila i mislim da je ovo izvrstan pokazatelj da itekako imam čime zabaviti publiku i u Sloveniji", prokomentirala je Nives.

Osim njih dvije, ovogodišnje su Kurentovanje obilježila i brojna druga velika imena poput Prljavog Kazališta, Nede Ukraden, Gibonnija i Ivana Zaka.

"Moram priznati da ni sama ne bih mogla odabrati bolje društvo", dodala je Nives.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba