Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
kontroverzna pjevačica

Nives ekskluzivno za RTL objasnila zašto je uopće pozvana na inauguraciju

Pjevačica smatra da je samim pozivom na inauguraciju novoizabrana predsjednica odlučila provesti o čemu je i ranije govorila - da će podržati manjine u Hrvatskoj

RTL/ 16.2.2015. u 15:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svi su jučer pričali o Kolindi Grabar-Kitarović, no sljedeća dama koja je obilježila inauguraciju je svakako NivesCelzijus. Svi se pitaju - kako je kontroverzna Nives uopće završila među visokim svjetskim i domaćim uzvanicima.

Nives Zeljković nam je ispričala kako se to dogodilo zbog njene nedavne glazbene 'uspješnice' naziva 'Kolinda' u kojoj je opjevala novoizabranu hrvatsku predsjednicu.

"Nije bila riječ o nikakvoj parodiji Kolinde, htjeli smo prepjevati pjesmu za koju smo znali da će biti dobar marketinški trik za mene samu, u pitanju je bio pravi trenutak. S druge strane, predsjednica je po toj pjesmi dobila ime i nekako se to jako lijepo uklopilo", objasnila nam je Nives."Mislim da je samim time što me predsjednica pozvala na inauguraciju, pokazala da provodi ono što je ranije govorila. Time je dala podršku članici manjine, ipak sam ja Srpkinja i nikad nisam to tajila", kazala nam je.

Pjevačica misli da je Kolinda Grabar-Kitarović upravo tim činom pokazala kako ravnopravno gleda na sve građane i da smo mi svi, i kao manjina građani Hrvatske.

Cijeli intervju s Nives Celzijus pogledajte OVDJE!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
'UMJETNOST'

Bivša djevojka Bake Praseta stala gola pred objektiv i poslala poruku YouTuberu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba