Play ponuda
Play ponuda
bez dlake na jeziku

Nives o seks-skandalu Tine Katanić: 'Trebate pitati Severinu, ona s time ima iskustva'

Ususret CMC festivalu u Vodicama, Nives je za RTL odgovorila na nekoliko neugodnih pitanja

Play ponuda

Nives Celzijus definitivno zna kako privući pažnju. Seksi tijelo, dodiri i mokar kupaći kostim magnet su za poglede. Upravo to sprema i za nadolazeći CMC festival gdje misli 'ukrasti show'.

"Bit će svega, jako puno plesača, zanimljivih outfita, a i nekih drugih iznenađenja i mislim da će u svakom slučaju biti jako zanimljivo", najavila se Nives.  

Ono što je definitivno uvijek zanimljivo su njezini direktni odogovori. Pa tako i onaj na pitanje o seks-skandalu Tine Katanić.

"Ne znam, Tinu zaista poznajem površno, tako da ne znam što bih rekla na to. Možda je najbolje da pitate Severinu, ona ima iskustva sa tim stvarima", izjavila je.

A sa 'onim' stvarima Nives ne stoji najbolje. Dečka još nije pronašla, a Dinu sa svoga tijela još skinula nije! 

"Nije se pojavio novi muškarac u mom životu, eto, puno toga očejuem od ljeta, hormoni rade, bude se polako, tko zna šta će se sve događati", misteriozna je bila Nives.

A kod nje se trenutno, kaže sama - ne događa ništa zanimljivo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"U posljednje vrijeme baš nemam nešto vremena za zabavu, možda sam s jedne strane preumorna i svaki slobodan dan volim provesti sa djecom, obitelji, opuštajući se uz teretani, sauni uz knjigu, na terasi. Stara sam žena, pa više volim relax zabavu", priznala je. 

Relaksirat će se ove godine i na godišnjem odmoru. On je rezerviran za kćer i sina!

"Čujte, njima je more more, nemaju tu nekih pretjeranih želja. Obećala sam im da ih vodim u Disneyland, moramo samo uskladiti termine", rekla je. 

Uskladila je Nives i ostale poslovne obveze i nastupe, kojih je kaže, jako puno! No onaj na pozornici CMC festivala nadmašit će sve - Bjodnina opet suvereno vlada Vodicama! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
'KRIVO SHVAĆENO'

Drago za RTL.hr o izlasku iz 'Superpara' i odnosu s Tomislavom: 'Nisam dvoličan, poludio sam zbog pravila'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
velika tuga

Otkriveno od čega je preminuo trogodišnji sin Srđana Todorovića

Play ponuda

Više s weba