Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
prvi intervju od objave razvoda

Nives otvoreno o odnosu s Drpićem i snimanju provokativnog spota!

Donosimo vam razgovor s uvijek intrigantnom Nives Celzijus. Ovo je njezin prvi intervju nakon što je objavljeno da se rastaje. Našoj Ani Miščević pričala je o odnosu s Dinom Drpićem, duhovnoj obnovi, ali i novim poslovnim planovima. Najavila je da će se uskoro ponovno razodjenuti.

RTL/ 27.5.2014. u 17:33
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nives Celzijus i Dino Drpić nisu ni potvrdili niti demantirali vijest o razvodu, no u svom prvom intervjua nakon povratka iz Izraela, gdje je i dočekala medijsku objavu razvoda, Nives ipak otvoreno progovoara o svome odnosu s Dinom. Ono čemu se nada je da će Dino i nadalje ostati njezina velika podrška.

"Ja se nadam da će uvijek biti moja podrška. Sada, ipak je to najviše na njemu, ne mogu govoriti u njegovo ime, to je samo moja nada i želja", kaže Nives.

Kako bi zaštitila svoju obitelj, ne želeći komentirati razvod - Nives je 'pobjegla u Izrael' gdje je pronašla tako željeni mir.

"Pa ne bih baš to nazvala bijegom zato što je taj put bio planiran već neko vrijeme, ali da mi je dobro došlo u tom trenutku je. Drago mi je što nisam morala u Zagrebu to proživljavati. Mobitel mi je bio isključen, nisam imala doticaja s medijima, nitko me nije mogao dobiti i sretna sam zbog toga", priča pjevačica.

Iako je Izrael već dulje planiran put, jer joj ondje žive najbolji prijatelji, odlazak u trenutku kada cijela Hrvatska bruji o njezinu razvodu dobro joj je došao da lakše podnese i vlastitu emotivnu krizu.

"Privatno sam bila dosta uzdrmana i nisam se osjećala najbolje, jedno takvo putovanje, dosta pozitivno je djelovalo na mene", kaže Nives.

A rezultat djelovanja Svete Zemlje na spisateljicu i pjevačicu i nije imao preveliku notu duhovnosti.

"Vratila se ista žena, malo raspoloženija, malo preplanula, sa jednom kilom manjka. U principu, to sam ja. Što se duhovne obnove tiče, to su mediji pogrešno protumačili", kaže Nives.

Najveće je prosvjetljenje, kaže, doživjela na Isusovu grobu. I dok su drugi upadali u neopisiva stanja - od sreće do suza, ona je ondje dobila inspiraciju za svoju knjigu!

"Pa ja nisam plakala, ali ja sam više u ulozi promatrača i sve mi je bilo interesantno. Tražila sam neku novu emociju i oskustvo za knjigu i pronašla sam", objašnjava Nives.

Detalje o knjizi sebično još uvijek čuva samo za sebe, no svima je jasno dala do znanja da opet ima veliku želju pokoriti glazbenu scenu.

"Možda je i meni počeo faliti taj showbizz. U jednom sam se trentuku umorila od svega i pasalo mi je samo pisati. Počela mi je faliti muzika, počeo mi je faliti kontakt sa publikom, skužila sam da je vrijeme da se bacim u glazbene vode i prva pjesma je 'Karanfili'", kaže Nives o povratku na glazbenu scenu.

Nakon velike kite cvijeća ponovno kreće u akciju golicanja osobito muške mašte i to novim spotom za pjesmu posvećenu Brazilu i Svjetskom prvenstvu - gdje će biti gola!

"Bit ću gola jer radim body painting - imat ću naslikano dres brazilske i hrvatske reprezentacije", otkriva Nives.

O odlasku na Svjetsko prvenstvo itekako razmišlja, no još čeka pravi poziv!

"Pa za sada, kako stoje stvari, ne idem, ali me možda netko pozove i smiluje se", kaže Nives.

No milosti često nemaju djeca koja bi zbog mamina golišavog naslikavanja i dvosmislenih pjesmama mogla zezati upravo njezinu djecu!

"Mislim da još nisu toliko zreli da postavljaju previše nekih pitanja. Od najmlađih dana su tu, uz kamere i fotiće i nije im neobično. Za sada, budimo realni, karanfil i kita cvijeća nije nešto što u dječjem mozgu uzrokuje bunilo. Nemaju zlih primisli, tako da u njihovim glavama nema dvosmislenosti i Taishi se sviđa pjesma. Drago joj je da mama pjeva o cvijeću jer i ona voli cvijeće", kaže pjevačica.

No ono bez čega ne može živjeti, kaže Nives, je ljubav. Nju želi pokraj sebe i nadalje - s Dinom ili bez njega.

"Za ljubav uvijek ima mjesta, ja sam žena stvorena za ljubav i ne funkcioniram bez ljubavi", iskrena je Nives.

Tko će joj dati ovaj - za život najvažniji osjećaj - neće moći skriti, baš kao ni vijest da je nakon devet godina braka s Dinom - došlo vrijeme da okrene novu životnu stranicu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
divna vijest

Adriana Lima trudna! U 40. godini s američkim producentom čeka treće dijete

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba