Play ponuda
Play ponuda
Vrući detalji

Nives pošteno zapaprila svoju novu knjigu 'Gola istina 2!'

Prije samo pola godine Nives Celzijus je primila Kiklopa, a već sada donosi nam novi književni uradak. Ako je u prvoj zapaprila, u drugoj "Goloj istini" je onda pošteno prepaprila sadržaj! Tko bi se mogao kriti pod pseudonimima u knjizi te kako se dogodila neobična preobrazba iz starlete u spisateljicu – saznajte u tekstu i video – prilogu.

RTL/ 17.7.2014. u 18:14
Play ponuda

Naša Nives i ovog nam je ljeta osigurala sočno štivo za plažu. Ispisala je retke koji će sve zagolicati, korice ispunila intrigantnim radnjama, ali imena glavnih aktera ponovo je zadržala u tajnosti. Pokušat ćemo odgonetnuti s kime se Nives Celzijus obračunava između korica svoje 'Gole istine 2.' Prvi na tapeti bio je njezin, uskoro bivši suprug -  Dino Drpić.

Nives otkriva kako Dino nije presretan napisanom knjigom.

''On je djelomično pročitao knjigu i nije po njegovom ukusu, nije nešto s čim se slaže.''

Sumnjamo da i je taj neki premijer, čije ime u knjizi starleta krije kao zmija noge, izabrao da Nives u detalje opisuje njihove susrete i tajne noćne razgovore.

''Mislim da je sasvim dovoljna bila informacija da se radi o premijeru. Naveden je način kako je komunikacija prestala, nije dopuštao odbijanje i jednostavno je teško podnosio odbijanje. Premijerova je ipak zadnja'', misteriozno je odvratila Nives.

A treći mladi gospodin je On, navodno njemački reprezentativac s kojim je Nives ljubovala u trenucima kada joj je brak bio na klimavim nogama. Iako bi otkrivanjem njegova imena možda otvorila i još pokoje tržište, Nives tvrdi: ''Dosta mi je tržišta otvoreno, nemam potrebe za otkrivanjem.''

Ipak, ako je Nives u nečemu dobra - onda je to otkrivanje! No, ima i onih koji su je nakon prve knjige počeli shvatati nešto drukčije no kao plitku starletu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

''Ona ima nešto za reći i nešto za napisati. Ima jako puno hrvatskih tzv. književnika koji su deset puta nepismeniji'', komentira književnica Vedrana Rudan.

Nives se s Dinom Drpićem vjenčala u Las Vegasu 2005 godine, a nekoliko mjeseci nakon toga rodio im se sin Leone. Sve je djelovalo holivudski, ali prema nekim njezinim prijašnjim izjavama, pravo je čudo da se da se nisu razveli i prije.

"On bi mene zatvorio doma da ne nitko ne gleda,  sve ga smeta i htio bi da sam ja domaćica!"

Nives se ipak nije dala zatvoriti, pa je tako u zemljama gdje je Dino trčao za loptom, više pažnje plijenila njegova zanosna ženica.  Za njemački je Bild sastavljala liste najzgodnijih nogometaša, razglabala o svojim grudima i birala idealnog donatora sperme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
'DVOLIČNI SU'

Meri i Davor za RTL.hr o polufinalistima: 'Neki nisu zaslužili doći ni do pola showa, kamoli do finala'

I kad je zasjela na tron - Nives se sjetila da bi svoju intrigantnu životnu priču mogla prenijeti na papir. Dogodila se prva 'Gola Istina.'  A onda nas je sve iznenadio Kiklop, i ona ružna sudska trakavica između novopečene spisateljice i pulskog Sajma knjige. Sve je napokon okončano ove zime kada je Nives na spektakularnoj dodjeli primila zasluženu nagradu.

Ovo je bio trenutak kada smo starleti oprostili sve grijehe iz prošlosti. Ruku na srce, nitko se svih tih godina nije bavio kvalitetom njezina štiva, nego smo se samo solidarizirali s ženom koja je nepravedno ostala bez zaslužene nagrade. I zbog toga nam se jučer učinilo da je 'Gola Istina' inat, još jedan donkihotovski pokušaj borbe s dobrim starim hrvatskim predrasudama.

''Ja jesam ponekad inatljiva osoba oali ne bih nazvala ovu knjigu produktom inata. Mislim da je više produkt ljubavi'', komentira Nives.

I dok se u prvoj  'Goloj istini' Nives bavila svojom neobuzdanom mladošću, u drugoj opisuje zrelije tridesete. I potvrđuje ono o čemu se šuškalo već godinama: Dino je bez svog jedinog pravog zaštitnog znaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

''Prekidali smo nekoliko puta, pokušali se vratiti na staro, ali mi jednostavno ne funkcioniramo skupa.''

'Gola Istina 2' bavi se preljubima, pokušajima samoubojstva i sličnim temama koje većina roditelja ne bi imalo hrabrosti svojoj djeci ponuditi za lektiru.

''Smatram da sam jedna od onih majki koja ne bježi od istine. Nemam za čime žaliti'', tvrdi Nives.

Ako nas je književnica Nives Celzijus htjela malo zabaviti - u tome je i uspjela. Upoznala nas je s onom stranom nogometa kojom se sportski komentatori ne bave. Ali, nakon što je javnost pokupovala  tisuće njezinih knjiga i dala joj podršku kada joj je ona bila najpotrebija, Nives nam je ovu svoju drugu "Golu Istinu" mogla potkrijepiti sa barem jednom činjenicom. Ovako nam se sve to čini puno više golim, nego istinitim.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
što nas čeka ove sezone?

Prisjetite se 11 legendarnih poljubaca s dodjela nagrada koje nikada nećemo zaboraviti

Play ponuda

Više s weba