Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
tražena pjevačica

Nives za kamere RTL-a otkrila kakvi je muškarci privlače i najavila novi jesenski projekt

Kad je napisala prvu knjigu, odmah je postala najprodavanija autorica. Kad je izdala dva-tri hita, postala je najtraženija pjevačica. Nives Celzijus je na jadranskoj turneji i nastupa svaku večer

Maja Oštro/ 27.7.2015. u 18:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nives Celzijus proživljava nezaboravno ljeto. Plavuša ima koncert za koncertom, što je neizmjerno veseli. Ipak, naporan tempo noćnih nastupa po brojnim diskotekama treba znati izdržati!

"Ovi ljetni termini su nekako uvijek intezivniji, obično se u nekim normalnim uvjetima nastupa petkom i subotom, a ovako dan za danom, pet dana zaredom, zna biti naporno, pogotovo ako su to neke duže putne relacije. Jednostavnije je odraditi koncert navečer, ja ionako ne mogu puno spavati, dan odradim sa par sati sna", rekla nam je Nives. 

A profunkcionirala je njezina nova pjesma, Bjondina. Pravi mali ljetni hit, koji je, prema najnovijim podacima, uistinu bila najslušanija pjesma na radijskim postajama. 

"Publika ju je fenomenalno primila, pogotovo ovdje u Dalmaciji, čula sam da je bila najslušanija pjesma i to me veseli. Stvarno mi je drago da sam i nakon Karanfila uspjela napraviti jedan novi hit", oduševljena je pjevačica. 

Kao prava žena, Nives priznaje da obožava biti plavuša, ali do frizerke nikako stići.

"Teže je bit plavuša, već mi je izrast narastao, frizerka me zvala i poručila mi kako mi je već vrijeme da ga ofarbam, ali nikako da stignem", požalila se. 

Ne stigne se ni zaljubiti. Idealnog muškarca i dalje traži, a dečki, ako vas zanima kako osvojiti ovu seksepilnu plavušu, dobro naćulite uši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ja uvijek kažem da sam ja neki isprazni tip koji prvenstveno u startu pada na izgled, tako da volim vijdeti lijepo visoko muško, utenirano i preplanulo, s pločicama na mjestu. Volim i neke lijepe pune usnice, malo mozda egzotične okice, to je naravno nešto na što prvo padam", otkrila je Nives pa dodala: "Naravno, potrebne su tu i brojne druge karakterristike, ali za početak voljela bih da se jedan takav pojavi, pa ćemo lako dalje."

Kad je riječ o ljubavi, tu nikakve planove ne kuje, ali što se posla tiče , za rujan kaže, priprema jednu malu poslasticu, nešto posve neočekivano.

"U deveti mjesec izlazimo s novom pjesmom baladom, čekali smo pravi trenutak za izlazak, svi su nestrpljivi, mislim da će publika čuti i vidjeti jednu novu Nives", objasnila je misteriozno. 

Poznavajući Nives, jedino što možemo zaključiti je - da jedva čekamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
turbulentni dani

Hrvoje proveo noć sa Suzanom? Saznao da mu je skrivala istinu, rekao da ga ne privlači, a na kraju…

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pukla ljubav

Razvodi se legendarni bosanski nogometaš nakon 28 godina ljubavi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba