Ostalo

Njemica bošnjačkih korijena trudna s Berlusconijem?

Sabina Began, njemački model bošnjačkih korijena, potvrdila je za talijanski dnevni list 'Il Fatto' glasine da je trudna s bivšem talijanskim premijerom.

K.T. - HINA
24.08.2012 15:01

Njemačka starleta, 38-godišnja Sabina Began , koja je postala poznata tijekom afereraskalašenih tuluma bivšeg predsjednika talijanske vlade, tvrdi da upravo s njim očekuje dijete, objavili su u petak talijanski mediji.

Njemački model bošnjačkih korijena potvrdila je za talijanski dnevni list Il Fatto glasine da je trudna sa Silvijem Berlusconijem .

"Samo sam s njim bila u krevetu", izjavila je Began, koja je pod nadimkom "pčelinja kraljica" sudjelovala na Berlusconijevim zabavama.

Began je odbila odgovoriti na pitanje kako je Berlusconi, koji ima petero odrasle djece, reagirao na vijest o trudnoći.

Starleta, koja se prije 26 godina iz Njemačke odselila u Italiju, gdje je glumila u filmovima koji su snimani za Berlusconijeve televizijske postaje te se prije zvala Sabina Beganović, izjavila je da je Berlusconi nakon odlaska s mjesta predsjednika vlade "vrlo deprimiran" zbog problema s pravosuđem.

Began je time potvrdila izjave glavnog urednika dnevnog lista Il Giornale , Vittorija Feltrija, koji tvrdi da je 75-godišnji Berlusconi pao u duboku depresiju.

"Kad čovjek dođe u određene godine, jako je bolno kad vas kleveću u cijelome svijetu. Mislim da će se Silvio zbog toga vratiti u politiku. Želim mu da doživi 150 godina, čak da poživi vječno", izjavila je glumica.

Istodobno je žestoko kritizirala djevojke koje su sudjelovale na Berlusconijevim zabavama i koje sada svjedoče tijekom sudskog postupka protiv njega zbog zloporabe ovlasti i seksa s maloljetnom Marokankom.

"To su rogati vragovi. One su krive za to što je Silvio tako potišten", izjavila je starleta.

Kako piše "Il Fatto", Berlusconi se povukao u svoju vilu "La Certosa" na Sardiniji, kontaktira s vrlo malim brojem ljudi i provodi strogu dijetu.

Berlusconija muče i poslovni problemi njegova medijskog koncerna.

U posljednje je vrijeme opet u kontaktu sa svojom bivšom suprugom Veronicom Lario, s kojom se rastao 2009., piše list.