Ostalo

Njezin ponovno 'probuđeni' seksepil ostao je u sjeni infantilnog izgleda i ponašanja novog dečka i...

Megan Fox već dugo nije izgledala ovako ludo dobro.

Tabloid.hr
02.03.2021 15:00

Ljubav između Megan Fox i Machine Gun Kellyja cvjeta, iako ih mnogi i dalje ne mogu spojiti.

Megan Fox već dugo nije izgledala ovako ludo dobro.

Megan Fox

(FOTO: www.profimedia.hr)

Iako je već godinama jedna od najljepših stanovnica Hollywooda, činjenica jest kako zbog nove veze glumica izgleda još bolje. Po onom e što smo imali prilike vidjeti posljednjih mjeseci, Megan je nasmijana te se sve više sređuje, a moramo priznati kako su nam itekako falila takva njena izdanja.

Megan Fox

(FOTO: www.profimedia.hr)

S novim je dečkom, a navodnom i zaručnikom, prošlog ponedjeljka večerala u elitnom restoranu Nobu u Malibuu, a tom prilikom uskočila je u crne, uske hlače, izrezani topić, štikle i kratku traper jaknu. Megan je oduvijek njegovala glam-rock stil, no s bivšim suprugom Brianom Austinom Greenom češće smo je viđali u tajicama, trenirkama, trapericama i basic majicama.

Megan Fox i Brian Austin Green

(FOTO: www.profimedia.hr)

Ipak, dok ona blista, hejteri se i dalje smiju njezinom ljubavnom odabiru, odnosno činjenicida joj reper više izgleda kao sin, s obzirom na njegov osebujni modni izričaj te smatraju kako nije ni do koljena ženi poput Megan.

Megan Fox

(FOTO: www.profimedia.hr)

Osim toga, s njima je na večeri bio njegov prijatelj koji je bio slično odjeven kao on te je čitavo vrijeme radio grimase pred blicevima, pa je Meghanin seksepil pao u drugi plan.

No, na kraju dana, najbitnije jest da je ona sretna, a čini se kako jest, po svemu viđenom.