Ostalo

Njih s čašom u ruci nikad nećete vidjeti: Ove zvijezde rekle su 'ne' alkoholu, a otkrile su i zašto

Iako su mnogi celebovi s popisa prestali konzumirati alkohol nakon što su već toliko zaglibili da su morali na odvikavanje, neki od njih nisu alkohol nikada ni okusili. Tko je to rekao 'ne' alkoholu, tko mu se oduvijek odupirao, a kome se totalno gadi - doznajte u nastavku. Kliknite 'SLJEDEĆA'.

Tabloid.hr
09.04.2019 14:30

Natalie Portman

Iako je konzumirala alkohol u svojim fakultetskim danima , odlučila ga je potpuno izbaciti kada je završila studij. "Nikada nisam imala potrebu odlaziti na srednjoškolske partije te se do fakulteta nikada nisam napila", rekla je glumica u jednom intervjuu.


Elton John

Pjevačeva borba s drogama, alkoholom i problemima s prehranom obilježila je jedan dio njegovog života, no prije 28 je godina odlučio okrenuti novu stranicu i tako je i ostalodo današnjeg dana. "Trebalo mi je šest mjeseci da se dovedem u red i tako je posljednjih 28 godina", rekaoje jednom.


Zac Efron

Još jedan u nizu onih koji su završili na rehabilitaciji . Da, glumac je 2013. krenuo na odvikavanje nakon ovisnosti o drogama i alkoholu, a 2016. je izjavio kako ga je baš to pretjerivanje stvorilo boljom osobom danas.


Bradley Cooper

Glumac je o 2013. progovorio o svojem nekadašnjem problemu s alkoholom te zaključio: "Da sam tada nastavio, sigurno bi mi sabotiralo cijeli život", rekao je iskreno.


Samuel L. Jackson

Na početku karijere, glumac se upleo u probleme s konzumiranje razno raznih susptanci s kojih se skinuo nakon što je shvatio da ovako neće moći ozbiljno raditi na svojoj karijeri. Priznao je kako mu jeodmicanje od alkohola omogućilo da mnogo dublje uđe u filmske uloge.


Jennifer Hudson

Ova pak pjevačica nikada nije imala problema s alkoholom, već nikada nije ni pila . "Nikada nisamokusila alkohol u svom životu", rekla je jednom i dodala kako joj nitko ne vjeruje.


Jim Carrey

Ovaj glumac ima oštar stav prema alkoholu te je u jednom intervjuu izjavio kako rijetko pije čak i kavu te da je veoma ozbiljan o temama svih opojnih supstanci. "Život je previše lijep", izjavio je.


Gerard Butler

Škotski glumac borio se godinama s alkoholizmom i ovisnošću o drogama, no nakon odlaska na savjetovanja, živi trijeznim životom već više od 20 godina .


Matthew Perry

Zvijezda serije " Prijatelji " iskreno govori o problemima s alkoholom koji su ga proganjali mnogo godina. "Ako me ikada neki alkoholičar pita za pomoć za prestankom konzumiranja, uvijek ću mu pomoći jer znam kako", rekao je jednom.


Pharrell Williams

"Svatko može raditi što god želi, no te stvari jednostavno nisu za mene", rekao je pjevač davno, a toga se očito i drži.


Jennifer Lopez

"Ne konzumiramalkohol i cigarete jer mislim da su loši za kožu ", rekla je još davne 2003. popularna JLo. S obzirom na to kako danas izgleda, vjerojatno joj se stav nije promijenio.


Brad Pitt

Glumac je davno priznao kako se u prošlosti borio s alkoholom , a kad su ga pitali što ga je potaknulo na promjene, rekao je: "Jednostavno, nisam više htio živjeti na taj način", rekao je.


Kim Kardashian

Khloe je jednom govorila o sestrinom nekonzumiranju alkohola: "Kimberly jednostavno ne pije alkohol. Bilo u trudnoći ili ne, nikada joj se nije svidjelo", rekla je.


Blake Lively

Zvijezda " Tračerice " 2012. je u jednom intervjuu izjavila kako ne konzumira alkohol, ali i kako nikada nije probala drogu. "To je nešto što me nikada nije privlačilo" rekla je.


Eva Mendes

Glumica je završila na rehabilitaciji 2008. i od tada je trijezna. Veoma otvoreno o tome govori.


Lucy Hale

Glumica popularneserije " Pretty Little Liars " nedavno je izjavila kako je trijezan život povezala sa šišanjem svoje kose u long bob kojii danas vjerno fura.


Naomi Campbell

Ova je manekenka još 2013. izjavila kako je odustala od alkohola. "Njegovo izbjegavanje zaista me čini sretnijom osobom ", priznala je.


Jada Pinkett Smith

U jednoj je televizijskoj igri priznala kako nije okusila kap alkohola joiš od ranih devedesetih .


Leona Lewis

"Ne pijem. Užasavam se mirisa alkohola. Sve svoje uspjehe slavim s bezalkoholnim pićima ", rekla je jednom.


Calvin Harris

Škotski DJ priznao je da, iako je kao DJ konstantno izložen svakakvim opijatima, odlučio je ne konzumirati alkohol za svoje dobro. "Prestao sampiti jer je alkohol utjecao na moj mozak na najgori mogući način ", rekao je.


Macklemore

Reper se borio s alkoholom još u svojim tinejdžerskim danima prije nego što je postao trijezan s 25 godina. "Htio sam biti glazbenik , a to sam jedino mogao trijezan", rekao je jednom.