Ostalo

Njihov prekid obilježile su svakakve priče: Varao ju je sa sadašnjom suprugom koja joj je bila kolegica,...

Adam Levine danas je suprug manekenke Behati Prinsloo, a prije nje ljubio je njezinu kolegicu Anne V.

Tabloid.hr
19.03.2020 09:00

Američki glazbenik i frontmen grupe Maroon 5, Adam Levine , danas slavi 41. rođendan.

Adam je posljednjih godina uzorni obiteljski čovjek, a njegova je supruga Victoria's Secret anđelica i manekenka Behati Prinsloo s kojom ima dvije kćeri.

Par se počeo viđati 2012. godine, a već u ljeto 2014. godine par je bio vjenčan. Iako je malo tko mislio kako postoji žena koja će smiriti neumornog zavodnika poput Levinea, južnoafričkoj ljepotici to je pošlo za rukom kao iz šale.

Adam Levine i Anne V

(FOTO: www.profimedia.hr)

Ipak, dugo se šuškalo kako njihov ljubavni početak nije bio kao iz bajke, a ima veze s Bahatinom bivšom kolegicom, "anđelicom" Annom Vyalitsynom , poznatijom kao Anne V .

Adam Levine i Anne V

(FOTO: www.profimedia.hr)

Naime, Adam se počeo službeno viđati s Behati mjesec dana nakon prekida 2-godišnje veze s Annom, no brojni izvori tvrde kako se u sadašnju suprugu zagledao i puno prije prekida te kako su vezu već tada počeli konzumirati.

Adam Levine i Anne V

(FOTO: profimedia.hr)

To je Anne na kraju natjeralo da progovori o njihovom prekidu slavnom portalu People , iako Adam u tom trenutku još nije znao da su prekinuli, pa se itekako iznenadio kada je pročitao njezinu izjavu.

"On još tada nije bio siguran jesu li završili svoju priču ili ne. Bio je to jadan potez s njezine strane koji je povukla kako ne bi ispalo da je on zapravo ostavio nju", jednom je prilikom otkrio izvor blizak glazbeniku. Naime, postojale su i priče kako je Adam htio prekinuti vezu s Anne zbog Behati te kako joj je to hladnokrvno priopćio preko telefona, a ona je brže bolje nazvala People da napravi ono što je na kraju i napravila.

Adam Levine i Behati Prinsloo

(FOTO: www.profimedia.hr)

Adam je rusku ljepoticu upoznao početkom 2010. godine kada je nastupao na zabavi časopisa Sports Illustrated Swimsuit Issue u Las Vegasu, a najnoviju naslovnicu tada je krasila upravo Anne.

"Svaka žena u vezi dođe do točke kada od svog partnera želi nešto više, odnosno brak i djecu, no Adam tada nije bio spreman za taj korak", otkrila je svojedobno bliska prijateljicaplavokose Ruskinje.

Prije nego se udala za njega, Behati je od zaručnika tražila da se ispriča svim bivšim curama koje je povrijedio, a među njima je bila i Anne koja mu je ranije javno čestitala na zarukama te poručila kako će ga uvijek voljeti.

Anne je danas majka djevojčice Alaske koju je dobila s partnerom Adamom Cohenom .