Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
savjeti znalaca

Njihov se broj udvostruči za blagdane: zvijezde savjetuju kako uslikati savršeni selfie!

A koliko samo pogrešaka napravite slikajući selfije dok ne okinete onu savršenu fotku?! U vrijeme blagdana, čini nam se, na drušvenim mrežama broj sefija se udvostruči, jer baš svi žele pokazati kako se dobro zabavljaju. A kako se dobro samo-uslikati, otkrivaju vam naše poznate face i jedan fotograf

Maja Oštro/ 23.12.2015. u 18:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Selfie ili sebić je vlastoručno snimljena autoportret fotografija na kojoj je osoba fotografirala samu sebe ili s drugim osobama držeći fotoaparat ili pametni telefon.

Iako je u posljednjih par godina selfie postao prava pošast društvenih mreža, nisu svi toliko spretni s njima. 

"Ja sam ti tako smotana po pitanju tih selfieja, napravim ih ne znam koliko i samo jedan uspije. Mislim da nisam jedina koja ima problem s tim, ali ja sam još i ljevoruk i nekako mi je kratka ruka za napravit selfie", požalila se pjevačica Jelena Rozga.  

"Apsloutno svi objavljuju svoje selfieje I odlično Im to uspijeva, sa šminkom, bez šminke, pa to retuširaju kroz filtere. To je strašno puno posla", rekla je modna dizajnerica Ogi Antunac.

Nama se baš učinila kako je dobra ideja pustiti njih da fotkaju selfije ispred naše kamere. Na licu mjesta - pa kako bude. U početku naravno malo oklijevanja...

Rezultati su tu, bez filtera, bez selfie štapa - prirodni sebići. Pošto se svi gotovo svakodnevno smiješimo prednjoj strani našeg najdražeg mobitela - evo savjeta stručnjaka. Za dobar selfie ili sebić...

"Budite prirodni bez previše poziranja, samo opušteno smiješak na lice, to podiže svaku fotografiju definitvno", savjetuje fotograf Ivan Pavliš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Znalci kažu da nikad nije prekasno, a ni prerano za dobar selfie. Voljeli ga ili ne - pošast je to koju valja barem ponekad isprobati.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Novi Top 5!

Nema više golotinje! Pogledajte najpoznatije cenzure!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba