Ostalo

Njoj je bilo 16, njemu 50 kad su se vjenčali, a bizarnosti su se nastavile i nakon razvoda

Courtney Stodden nedavno je iskreno progovorila o neobičnom braku s Dougom Hutchinsonom.

Tabloid.hr
10.03.2020 17:00

Courtney Stodden i Doug Hutchinson imali su jedan od najbizarnijih brakova u povijesti.

Radi se o starleti i glumcu koji su se vjenčali kada je njoj bilo 16, a njemu 50 godina, a brak im je okončan krajem siječnja ove godine.

Bivši par upoznao se na njegovoj glumačkoj radionici, a kako je ona u to vrijeme bila maloljetna, Douga se odrekla obitelj te agent, a dobivao je i brojne prijetnje smrću.

Unatoč tome, par se vjenčao u svibnju 2011. godine u Las Vegasu, a njemu je nakon toga počela propadati karijera. Ipak, u svojim memoarima jasno je istaknuo kako ne žali zbog tog braka koji mu je bio treći.

Courtney Stodden i Doug Hutchison

(FOTO: www.profimedia.hr)

Par je tijekom braka više puta prekidao pa se mirio, no početak konačnog kraja dogodio se 2016. godine kada je starleta imala spontani pobačaj u 4. mjesecu trudnoće.

Ona je bila ta koja je prva predala papire za razvod, ali tek u ožujku 2018. godine. Kako je sama objasnila, razvod je tek finaliziran 2 godine kasnije, jer nije pravilno ispunila sve formulare koji su bili potrebni, jer "ipak joj je to prvi razvod".

Courtney Stodden i Doug Hutchison

(FOTO: www.profimedia.hr)

"Danas je 3. ožujka i službeno sam razvedena od Douga. Ovo je veoma emocionalan dan za mene. Samo Bog zna kako se on osjeća, ali znam da je ovo dobro za oboje. Kad gledam ovu fotografiju, osjećam se iskorišteno", napisala je platinasta plavuša pored zajedničke fotografije na Instagramu te nastavila svoju vrlo iskrenu ispovijest.

"Bilo me je strah spomenuti verbalne napade tijekom ovih godinajer sam bila dijete, a on je imao 50 godina kada smo se vjenčali. Sada sam žena i vrijeme je da napokon progovorim. Osjećala sam se zatočenom, manipulirao je mnome i osjećala sam kao da odrastam na vrlo usamljenom i mračnom mjestu."

"Za Douga, uvijek ću te voljeti, no uvijek ću biti i bijedna. Ostavio si me, omalovažavanu i zbunjenu, no preći ću preko toga i želim ti sve najbolje. No molim te da ovako nešto ne učiniš više niti jednoj maloljetnici. Nije pravedno, a djeca nisu tvoj nivo. Budi dobro, kao što ću ja biti", poručila je tada starleta te najavila knjigu u kojoj će iznijeti sve detalje.

Courtney Stodden i Chris Sheng

(FOTO: www.profimedia.hr)

Njoj je danas 25 godina, njemu 59, a još 2017. godine Courtney se uselila u vilu svog menadžera i poduzetnika, 40-godišnjeg Chrisa Shenga , no ne zna je li još uvijek s njim. Ipak, šuška se kako se redovito čuje s bivšim suprugom kojeg naziva "srodnom dušom" unatoč svemu.

Novi RTL-ov show 'Brak na prvu' pratite od ponedjeljka u 20 sati na RTL-u!