Ostalo

'Normalno je da pogriješiš, znam da nisu Adam i Eva s Noine arke'

Nakon što je zabavio širu javnost i dodatno zagrijao atmosferu pred referendum, bivši nogometaš Dario Šimić je izjavio kako je 'normalno da pogriješiš kad na tribini pričaš sat vremena'.

RTL
28.11.2013 12:18

Bivši kapetan vatrenih Dario Šimić početkom tjedna je nasmijao hrvatsku javnost videom objavljenim na YouTubeu.

U toj kratkoj snimciŠimić jena tribini u Rijeci govorio o svojoj vjeri, međutim sporna je njegova izjava kako je 'on potomak Adama i Eve s Noine arke'. Taj segment su brojni odmah ismijali i iskritizirali kao elementarno nepoznavanje Biblije. Osim toga, Šimić je zvučao dosta konfuzno te u jednom trenutku nije bilo jasno je li on 'za' ili 'protiv' referenduma na kojem će se građani i građanke Hrvatske izjašnjavati o ustavnoj definiciji braka.

"Ponekad nije zdravo do kraja čitati te komentare jer čovjeku može pozliti. Na tribini sam govorio skoro sat vremena, dosta toga rekao, a objavljen je samo mali dio mog izlaganja. Ako sam u nekom trenutku nešto i krivo rekao, baš to se izvlači iz konteksta, ali to je tako, čovjek se mora s tim pomiriti i ići dalje ", pojasnio je bivši nogometaš za Gloriju.

"Kad sat vremena govoriš, normalno je da i pogriješiš. Normalno da Adam i Eva nisu izašli iz Noine arke, to zaista znam. Nisam teolog da Bibliju poznajem u detalje, ali mislim da je odlično poznajem jer je dugo čitam i iz nje crpim snagu za svakodnevni život", dodao je.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.