Ostalo

Nova djevojka Kanyea Westa progovorila o Kim Kardashian: 'Žalosno je...'

U podcastu 'Call Her Daddy' Julia Fox otkrila je kako ne kopira najpoznatiju starletu na svijetu i bivšu suprugu svog partnera već je u sve prste umiješao Kanye West

T.M.
11.02.2022 17:30

Nova djevojka planetarno popularnog repera Kanye Westa , glumica i influencerica Julia Fox posljednjih nekoliko tjedana pod povećalom je javnosti, a milijuni obožavatelja sada prate svaki njezin novi korak.

Ovaj put priredila je pravu poslasticu ljubiteljima obitelji Kardashian-West nakon što je prokomentirala medijske napise koji njezin stil uspoređuju sa stilom Kim Kardashian.

U podcastu 'Call Her Daddy' otkrila je kako ne kopira najpoznatiju starletu na svijetu i bivšu suprugu svog partnera već je u sve prste umiješao Kanye West. Naime, glumca je priznala kako joj odjeću često bira reper, a isto je radio i kada je riječ o Kim.

"Pa, nosile smo neke slične kombinacije za koje sam tada znala da ih Kim nosi. Ali mislila sam da je super što ih nosi. To je žalosno jer se žene uvijek suprotstavljaju jedna drugoj. Kim ima odličan stil", prokomentirala je glumica pa otkrila kako ne želi biti u lošim odnosima s najpoznatijom članicom obitelji Kardashian.

"Očito je da između njih postoji povijest duga deset godina, a ja ne želim pretjerati i govoriti o nečemu o čemu nemam pravo govoriti", rekla je za kraj.