Ostalo

Djevojka princa Harryja u velikim problemima

Odnose novog kraljevskog para odlučila je poremetiti polusestra glumice Meghan Markle. Naime, Samantha Grant najavila je da će objaviti knjigu u kojoj će odati sve tajne popularne polusestre

Tabloid.hr
02.04.2017 16:19

Polusestra glumice Meghan Markle tvrdi da će iznijeti svu prljavštinu iz njene prošlosti. Dotična, Samantha Grant, objavila je na Twitteru niz posteva u kojima objašnjava kako je Meghan daleko od savršene žene i da će se kraljevska obitelj zgroziti kad sazna kakva je ona zapravo.

Grant kaže da će knjigu nazvati 'The Diary of Princess Pushy's Sister'' te da će u njoj opisati kakvo je bilo njeno djetinjstvo uz njenu polusestru i kako je Megan prestala pomagati svojoj obitelji kad im je to najviše trebalo. Također, odbija tvrdnje kako to radi zato što je ljubomorna.

samantha grant

Mnogi korisnici uputili su negativne komentare na račun gospođe Grant, no ona tvrdi kako će iznijeti isključivo istinu i da se neke stvari koje napiše, prinčevoj curi sigurno neće svidjeti. Također, dodaje da će nakon objave njene knjige, princ Harry sigurno ostaviti Megan.

Kraljevska obitelj vrlo je osjetljiva na loš publicitet pa nam ostaje vidjeti kako će se priča dalje razvijati.