Ostalo

Nova drama: YouTube zvijezde Jeffree Star i Tati Westbrook u svađi, fanovi uvjereni da znaju u čemu je...

Jeffreeja Stara uvijek prati neka drama, a ovaj je put, čini se, u svađi s Tati Westbrook

Tabloid.hr
28.10.2019 14:02

Baš kad smo pomislili da nema veće drame od one koja je obilježila Jamesa Charlesa, kontroverzni youtuber Jeffree Star otpratio je makeup guruicu Tati Westbrook na Instagramu.

Ovaj su put obožavatelji uvjereni da je nova drama na pomolu zbog proizvoda koje dvije YouTube zvijezde izbacuju. Iako se ništa ne zna sa sigurnošću, pratitelji Jeffreeja i Tati tvrde da je za svađu kriv datum izdavanja njihovih novih paleta.

Naime, Jeffree Star 1. studenog izdat će novu paletu u suradnji s Shaneom Dawsonom, ali Tati je svoju paletu sjenila izbacila 25. listopada što megapopularnom influenceru nikako nije odgovaralo jer su oboje jedni od najutjecajnjih make up YouTubera.

"Teorija: Jeffree je otpratio Tati jer su se posvađali zbog posla. Jeffree se nije htio natjecati s Tati za vrijeme božićnih rasprodaja i normalno da se osjetio ugroženim jer su SVI odbrojavali do njezine šminke i zna da je ovo najteža konkurencija ", napisao je jedan korisnik Twittera.

"Oh, znači Jeffree i Tati su se posvađali jer on nije htio pomaknuti datum izdavanja paleta sa Shaneom. Sad znamo", dodao je drugi.

Navodno je Star počeo i blokirati osobe koje podupiru Tatinu paletu.

"Jeffre Star počeo je blokirati na društvenim mrežama one koji podupiru Tati. Radi nam uslugu"; pisalo je u jednom komentaru.