Ostalo

Nova fotografija Hailey i Justina Biebera mogla bi posebno obradovati obožavatelje 'Prijatelja'

Ovaj se par vjenčao 2018., iako su svi mislili da njihova ljubav neće dugo potrajati

Tabloid.hr
22.02.2021 12:00

Justin i Hailey Bieber često na svojim društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije koje njihovi pratitelji obožavaju.

Tako je i sada kanadski pjevač podijelio preslatku fotku na kojoj je s manekenkom pozirao u istim majicama koje su dobili na poklon od fotografa Alfreda Floresa.

"Najbolji poklon", napisao je Justin, a riječ je o majicama s natpisima muž i žena, ali s dizajnom slova popularne serije " Prijatelji ".

U komentarima su se javili i njihovi celebrity prijatelji, a najviše je lajkova na komentaru skupila ipak pjevačica Demi Lovato i to njih više od četiri tisuće. "Ovo je blesavo slatko", napisala je.

Ovaj se par vjenčao 2018. , iako su svi mislili da njihova ljubav neće dugo potrajati."Tako sam sretan što sam tvoj suprug. Svakog dana me toliko učiš i praviš boljim čovjekom. Predan sam ti do kraja života kako bih te osnažio da budeš žena kakvom te Bog pozvao da budeš. Moje srce će ti omogućiti da ostvariš sve svoje najluđe snove. Obećajem ti da ćeš uvijek biti na prvom mjestu, da ću biti pun strpljenja i dobrote. Sretna ti godišnjica moja slatka djevojko", napisao je pjevač u listopadu prošle godine za prvu godišnjicu braka.