Ostalo

Nova knjiga o Meghan Markle: Maltretirala je osoblje palače, zbog nje su plakali i tresli se'

Navodno je Meghan istjerala dva osobna asistenta, a osoblje je bilo poniženo u više navrata

RTL.hr
24.09.2022 13:30

U Velikoj Britaniji uskoro izlazi još jedna knjiga u kojoj će se nastojati razotkriti tajne kraljevske obitelji. Ovaj put radi se o djelu autora Valentinea Lowa pod naslovom Dvorjani: Skrivena moć iza krune' , u kojem se pisac, između ostalog, dotaknuo vojvotkinje od Sussexa i njezinog odnosa prema zaposlenicima.

U knjizi su objavljena svjedočenja bivših zaposlenika Harryja i Meghan u kojima se tvrdi da je vojvotkinja od Sussexa bila šefica iz pakla zbog koje su se ljudi tresli i plakali na poslu.

Princ Harry i Meghan Markle

Navodno je Meghan istjerala dva osobna asistenta, a osoblje je bilo poniženo u više navrata. Vojvotkinjini odvjetnici već su nekoliko puta odbacili takve i slične optužbe.

Ipak, bivši zaposlenici Harryja i Meghan tvrde da je vojvotkinja znala svoje osoblje zvati svakih deset minuta petkom navečer i derati se. Nekoliko članova osoblja brzo je dalo otkaze, navodi se. Meghan je navodno ponižavala i ljude koji godinama rade za kraljevsku obitelji.

Nakon što je s jednom osobom razgovarala "naročito oštro" pred drugim osobljem, Meghan joj je navodno rekla: "Ne brini. Da postoji doslovno itko drugi koga bih mogla zamoliti da ovo učini, zamolila bih ga umjesto tebe."

Meghan Markle

Low piše da je princ Harry, čuvši za incident, tješio ženu, uvjeravajući je da radi "stvarno dobar posao", zbog čega je ona briznula u plač.

Inače, ovo nije prvi put da se u javnosti pojavljuju tvrdnje da je Meghan Markle bila šefica iz pakla. Ipak, u nekoliko navrata, ona je tvrdila kako je to sve dio organizirane kampanje protiv nje.