Play ponuda
Play ponuda
proaktivna pjevačica

Nova ljubav na glazbenoj sceni: Rita Ora se ne odvaja od novog dečka

Nakon što su se upoznali na košarkaškoj utakmici, Rita Ora je pozvala van Travisa Barkera. Od tog trenutka par je nerazdvojan

Image
Foto: Instagram
Vijesti.hr/ 1.10.2015. u 16:11
Play ponuda

Od trenutka kada su se upoznali nisu proveli niti jedan dan jedno bez drugoga. Tako strani mediji opisuju novu zvjezdanu vezi između pjevačice Rite Ore i bubnjara punk benda Blink 182Travisa Barkera.

Njih dvoje su se upoznali 20. rujna na košarkaškoj utakmici u Los Angelesu. Očito se radilo o afekciji na prvi pogled jer je navodno 24-godišnja pjevačica prišla pankeru i pozvala ga na spoj. Njega je silno fascinirala njezina odlučnost, a prema izvorima bliskim glazbeniku, Ritu smatra izuzetno zanimljivom ženom. Od tada Ora i Travis su nerazdvojni. 

Image
Foto: BigPictures/PIXSELL
Image
BigPictures/PIXSELL

(Foto: BigPictures/PIXSELL)

Barker je već gotovo deset godina razveden od Shannon Moakler, s kojom ima dvoje djece - 11-godišnjeg Landona i 9-godišnju Alabamu. Oni su kao obitelj imali svoj obiteljski reality show Upoznajte Barkere tijekom kojega su se često mogle učiti bračne nesuglasice para.

Rita Ora iza sebe ima nekoliko propalih ljubavnih odnosa s poznatim osobama poput Roba Kardashiana, Calvina Harrisa i Rickyjem Hilfigerom. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
'novo-stari' predsjednik

Životni put Aleksandra Vučića: Novinarima je branio da pišu o vjenčanju s lijepom Tamarom, a obilježila ga je i velika tragedija

Play ponuda

Više s weba