Play ponuda
Play ponuda
Nova frizura, novi album

Nova stranica u životu Jelene Rozge

Na pozornicu se ovog vikenda popela i Jelena Rozga te mnoge zapanjila svojim novim izgledom. No, kratka kosa nije jedini novitet. Nakon što je pokorila top ljestvice Bižuterijom, burecima i krafnama, na redu je novi album!

RTL/ 23.9.2013. u 17:35
Play ponuda

Kratkom kosom i kratkom suknjom, Jelena Rozga je bacila u trans fanove na Rujanfestu, a nakon promjene stajlinga stiže i novi album.

Tri godine nakon Bižuterije Rozga priprema Nirvanu.

"Radi se na novim pjesmama, na novom albumu. U nedjelju idem kod obitelji Huljić, napravili su jednu prekrasnu pjesmu. I uskoro spot i nova pjesma", kazala je pjevačica.

Tandem Huljić Rozga već je opasno zasukao rukave i na tragu ultimativnog hita godine na izmaku ponovno krenuo u ispisivanje domaće glazbene povijesti lakih nota.

"Album bi trebao, po nekoj mojoj procjeni izać u drugom mjesecu 2014. godine. Daj Bože", dodala je Jelena.

Na prve taktove svakog njenog hita ruke se same od sebe dižu u zrak, a emotivna veza Jelene i njezine publike osjeća se na svakom koncertu

"Ta jedna onako pozitivna i iskrena energija koju ja dobivam od svoje publike. Publika koja stvarno pjeva sa mnom i cijeli koncert. Čak me znaju i rasplakati. Ne bih se čudila da se to i večeras dogodi. Ja mislim da sam prošle godine, kad sam pjevala na Rujanfestu, čak i pustila koju suzicu", kazala je Rozga

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Posebna atmosfera ovog tjedna seli se u Sloveniju, a po svemu sudeći cijela će jesen biti radna, ali i sa stankama za pripremu trećeg studijskog albuma s kojim sljedeće godine kreće u osvajanje top ljestvica.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
HRVATSKI TRENDING

HRVATI SU 'OPSJEDNUTI' SRPSKIM GLAZBENICIMA! Slušaju se samo 'cajke', a u trendingu mjesto pronašao samo jedan Hrvat

Play ponuda

Više s weba