Play ponuda
Play ponuda
prihvatio ledeni izazov

Novi dečko Sofije Vergare je seksi što god radio

Zgodni glumac Joe Manganiello, koji je u vezi sa Sofijom Vergarom, prihvatio je izazov i zalio se kantom ledene vode u humanitarne svrhe.

Image

Joe Manganiello

Foto: People Magazine
RTL/ 17.8.2014. u 13:03
Play ponuda

Glumac Joe Manganiello, dečko seksi Kolumbijke Sofije Vergare, jos je jedna od svjetskih zvijezda koja se polila kantom ledene vode. Ovo bi bilo zaista čudno, kada ne bi bilo u humanitarne svrhe.

Naime, svijetom se vrtoglavom brzinom proširio ovaj trend, kao novi način prikupljanja humanitarne pomoći.  

Bill Gates prihvatio Zuckerbergov izazov i zalio se ledenom vode

U sklopu kampanje za prikupljanje novca za borbu protiv amiotrofične lateralne skleroze (ALS) poznate i kao Lou Gehrigova bolest, svjetske zvijezde se zalijevaju kantom ledene vode kako bi osvijestile svijet o ovoj bolesti. Oni koji se poliju hladnom vodom, imaju pravo pozvati troje ljudi da u sljedeća 24 sata učine isto ili moraju donirati novac. Ipak, brojne zvijezde su uglavnom učinile oboje.

Kada je Joe izazvan da sudjeluje u ovoj akciji, nije gubio vrijeme i odmah je prihvatio izazov.

"Joe izgleda seksi dok se zalijeva ledenom vodom. Ja bih izgledala jeftino u mokroj majici, kao pobjednica natjecanja za miss mokre majice", izjavila je tim povodom njegova djevojka, glumica Sofia Vergara.

Mi ipak vjerujemo da nitko, a naročito muška populacija, ne bi imao ništa protiv kada bi se i zgodna Sofia zalila kantom vode.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
priča kao iz filma

ŽIVOTNE SREĆE I NESREĆE OBITELJI ECCLESTONE! Slavica je ostvarila balkanski san, a svoje kćeri naučila je jednoj vrijednosti

Play ponuda

Više s weba