Ostalo

Novi Pirellijev kalendar prikazuje prirodnu ljepotu: pogledajte holivudske glumice bez šminke

Fotografirao ih je njemački modni fotograf Peter Lindbergh, koji je već triput snimao za Pirelli, a fotografije su crno-bijele

Vijesti.hr - Hina
30.11.2016 11:02

Holivudskeglumice pozirale su za Pirellijev kalendar za 2017. godinu, a među njima su zvijezde poput Ume Thurman , Helen Mirren , Kate Winslet i Nicole Kidman koje krase 44. izdanje tog kalendara.

Među slavnim imenima još su i Julianne More , Charlotte Rampling , Robin Wright , Lupita Nyong'o i Alicia Vikander .

Julianne Moore

(Pirelli)

Fotografirao ih je njemački modni fotograf Peter Lindbergh , koji je već triput snimao za Pirelli, a fotografije su crno-bijele. Minimalno našminkane zvijezde su se fotografirale na lokacijama u Berlinu, Londonu, Los Angelesu, Le Touquetu, New Yorku i drugdje.

Uma Thurman

(Pirelli)

Kalendar je prezentiranna tiskovnoj konferenciji u Parizu u utorak, na kojoj su Mirren, Thurman i Kidman pohvalileLindberghove fotografijeizjavivšida prikazuju prirodnu ljepotu i ženstvenost.

Prošle godine, američka fotografkinja Annie Leibovitz okupila je i fotografirala inspirativne žene različite dobi, poput Yoko Ono , Serene Williams , Patti Smith i Amy Schumer.

Prvi Pirellijev kalendar objavljen je 1963. godine i od tada je u nekoliko izdanja sadržavao neka od najpoznatijih imena svjetske kinematografije.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.